Τίτλοι τέλους για τον Ντέιβιντ Λέτερμαν.

13:36 21/5/2015 - Πηγή: Aixmi

Μετά από 33 χρόνια στο «τιμόνι» και την παρουσίαση της εκπομπής «The Late Show», ο Ντέιβιντ Λέτερμαν βγήκε στη σύνταξη. Το βράδυ της Τετάρτης, προβλήθηκε το τελευταίο επεισόδιο με το συγκεντρωμένο πλήθος, μέσα και έξω από το στούντιο, να αποχαιρετά τον μύθο της αμερικανικής τηλεόρασης στα βραδινά talk show.

Ο δημοφιλής παρουσιαστής δεν έχασε το χιούμορ του και ζήτησε από τους θεατές να μη λυπούνται και «να φυλάξουν λίγο για την κηδεία του».

Ο Λέτερμαν είχε φιλοξενήσει στην εκπομπή του αμέτρητους

σταρ, αλλά και τον αμερικανό Πρόεδρο, Μπαράκ Ομπάμα, ο οποίος τον αποχαιρέτησε στο Twitter, γράφοντας: «Η τηλεόραση δε θα είναι ίδια χωρίς τον Ντέιβ».

Στην τελευταία εκπομπή, καλεσμένος ήταν ο αμερικανός ηθοποιός Μπιλ Μάρεϊ, ο οποίος είχε φιλοξενηθεί και στην πρώτη εκπομπή πριν από 33 χρόνια. Το «παρών» έδωσαν, επίσης, οι ηθοποιοί Τζιμ Κάρεϊ, Τίνα Φέι, Αλεκ Μπάλντουιν, Τζούλια Λούις- Ντρέιφους και Στιβ Μάρτιν.

Η εκπομπή άρχισε να μεταδίδεται το 1982 στο δίκτυο NBC με τον τίτλο «Late Night with David Letterman» και στη συνέχεια, τον Αύγουστο του 1993, μεταφέρθηκε στο δίκτυο CBS, όπου και κατέστη ένα εκ των δημοφιλέστερων νυκτερινών προγραμμάτων, με τη μορφή της κωμικής εκπομπής λόγου και συνεντεύξεων. Στην πρώτη φάση της εκπομπής γυρίστηκαν συνολικά 1.819 εκπομπές, ενώ στη δεύτερη και μακροβιότερη 4.263.

Keywords
Τυχαία Θέματα