Τι έπαθε η Κέιτ κι έκανε τέτοια εμφάνιση; (ΕΙΚΟΝΑ)

10:30 5/4/2017 - Πηγή: Aixmi

Σε λιγότερο από δύο μήνες παντρεύεται η Πίπα Μίντλετον τον αγαπημένο της χρηματιστή και επενδυτή hedge funds Τζέιμς Μάθιους και διοργάνωσε ένα μικρό πάρτι για να συστήσει τα αδέρφια της στα πεθερικά της.

Το πάρτι έγινε στην έπαυλη των 17 εκατ. λιρών στο κέντρο του Λονδίνου του αρραβωνιαστικού της την προηγούμενη Πέμπτη και το «παρών» έδωσαν ο αδερφός της Τζέιμς Μίντλετον αλλά και το πριγκιπικό ζεύγος Ουίλιαμ και Κέιτ.

Βγαίνοντας

από την έπαυλη οι φωτογράφοι απαθανάτισαν τον Δούκα και τη Δούκισσα του Κέμπριτζ και απέμειναν άφωνοι και σαστισμένοι με την απογοητευτική εμφάνιση του ζεύγους.

Εκείνος φορούσε τα γυαλιά μυωπίας, κάτι που επιλέγει σπανίως, ενώ η Κέιτ ήταν λες και πήγαινε στη λαϊκή… ένα αδιάφορο φλοράλ φόρεμα, σχεδόν αχτένιστη και ατημέλητη. Η συνήθως κομψή Δούκισσα που επιθυμεί να παραμένει πιστή στο στυλ που καθιέρωσε η αείμνηστη πριγκίπισσα Νταϊάνα πιάστηκε… επ αυτοφώρω από την αστυνομία της μόδας.

Όσον αφορά στο μελλόνυμφο ζευγάρι, η 33χρονη Πίπα γνωρίζεται με τον 41χρονο Τζέιμς εδώ και μία δεκαετία, αλλά η ερωτική τους σχέση ξεκίνησε το 2015 κι έπειτα από δύο χρόνια περίπου καταλήγει στα σκαλιά της εκκλησίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα