Θεοδωράκης: Στόχος του ΣΥΡΙΖΑ να δώσει τον ΔΟΛ στον Μπόμπολα (BINTEO)

15:43 18/1/2017 - Πηγή: Aixmi

Κατευθείαν από τα επίκαιρα, όπως είπε ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης ξεκίνησε την ομιλία του στη Βουλή, στην προ ημερησίας συζήτηση, αναφερόμενος στον ΔΟΛ και την τοποθέτηση του Βασίλη Μουλόπουλου ως επικεφαλής του συγκροτήματος.

«Είναι φανερό πως η κυβέρνηση περνά σε άλλη πίστα. Μετά τις προσπάθειες συνεννόησης με τη διαπλοκή, έπειτα από πολλά γεύματα, καφέδες, ξενύχτια με καναλάρχες, με εκδότες, εργολάβους,

με επίδοξους καναλάρχες και μιντιάρχες, με ιδιοκτήτες βοσκοτόπων αποφάσισε να πάρει την υπόθεση στα χέρια της και αναλαμβάνει η ίδια πλέον με τους ανθρώπους της, τους Δημοσιογραφικούς Ομίλους.

Η επίλυση των διαρθρωτικών και οικονομικών προβλημάτων του ΔΟΛ ανετέθη στον κ. Μουλόπουλο, έμπιστο του κ. Τσίπρα και πρόεδρο του ΔΣ της Αυγής. Προσέξτε κάποιες μικρές συμπτώσεις. Σήμερα ο κ. Ψυχάρης με αρκετές φορολογικές εκκρεμότητες πέρασε την πόρτα του ανακριτή, αφού πρώτα χθες βράδυ έβγαλε την ανακοίνωση που παρέδιδε τον όμιλο στον έμπιστο του κ. Τσίπρα. Και χθες επίσης η κυρία Δούρου ανέθεσε τελικά την ανάπλαση του Φαληρικού Δέλτα στον Άκτωρα του Μπόμπολα με έκπτωση, αυτά που καταγγέλλατε, 53%. Ο κ. Μπόμπολας είναι γνωστό ότι θέλει να αναλάβει κάποια στιγμή τον ΔΟΛ και έγιναν οι απαραίτητες συνεννοήσεις με την παρουσία κυβερνητικών στελεχών και ο κ. Τσίπρας προσπαθεί να πει ότι δεν είναι αυτό που νομίζετε.. Φοβάμαι ότι βρισκόμαστε μπροστά σε μία κυβερνητική επέλαση στα ΜΜΕ» είπε ειρωνικά ο κ. Θεοδωράκης.

Ο ίδιος εκτίμησε ότι στόχος του ΣΥΡΙΖΑ είναι να ελέγξει πλήρως τη δημοσιογραφία «Να μιλούν όλοι με την ίδια φωνή. ΣΥΡΙΖΑ ΑΕ τώρα και στα ΜΜΕ. Νέα διάσταση στην επικοινωνία, νέα διάσταση στη διαπλοκή» είπε χαρακτηριστικά.

Keywords
Τυχαία Θέματα