Τέλος από τη Λέστερ ο Ρανιέρι – Δάκρυσε ο Λίνεκερ (ΒΙΝΤΕΟ)

13:01 24/2/2017 - Πηγή: Aixmi

Παρελθόν από τη Λέστερ είναι ο Κλαούντιο Ρανιέρι σύμφωνα με την απόφαση του Ταϊλανδού ιδιοκτήτη της Λέστερ, Βιχάι Σριβανταναπράμπα. Όπως είπε η «πιο δύσκολη απόφαση» της παρουσίας του στην κεφαλή του συλλόγου του Λέστερ, ήταν αυτή με την απομάκρυνση του Κλαούντιο Ρανιέρι, το βράδυ της Πέμπτης, 23 Φεβρουαρίου του 2017.

Ο άνθρωπος αυτός πραγματοποίησε ένα θαύμα του αθλήματος, κατακτώντας την κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ, αναδείχθηκε μόλις πριν από λίγο καιρό κορυφαίος για το 2016 από τη FIFA

στα βραβεία της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας, στις αρχές του τρέχοντος μήνα η διοίκηση τον στήριξε δημοσίως για να βάλει τέλος στα όποια σενάρια, αυτός έχασε τη δουλειά του χθες βράδυ.

Μόλις εννέα μήνες έπειτα από το έπος που έγραψε η ομάδα με την κατάκτηση της Πρέμιερ Λιγκ, σε μια χρονιά που όλα έδειχναν ιδανικά.

Φέτος όμως όλα άλλαξαν. Ο αποκλεισμός από το Κύπελλο Αγγλίας, έπειτα από το 1-0 της Μίλγουολ στο «Ντεν», πριν από μερικές μέρες, έκανε τον Κλαούντιο Ρανιέρι να θίξει τόσο σοβαρά και τόσο… ηχηρά, θέμα θέλησης, αφοσίωσης και υπακοής των παικτών του στα όσα τους ζητάει να κάνουν μέσα στο γήπεδο.

Η Λέστερ, δεν είχε σκοράρει στο πρωτάθλημα μέσα στο 2017!.

Οι αριθμοί της Λέστερ, είχαν να πουν πως:

Σε αυτό το σημείο της σεζόν, η ομάδα έχει 32 βαθμούς λιγότερους από αυτούς που είχε πέρυσι (53 – 21).

Από τα μόλις δύο παιχνίδια που είχαν χάσει οι «αλεπούδες» τη χρονιά που τερμάτισαν στο πρώτο σκαλί, φέτος έχουν ηττηθεί 14 φορές!

Έχουν μόλις πέντε νίκες, συγκριτικά με τις 15 στο ίδιο χρονικό σημείο της περσινής αγωνιστικής περιόδου.

Στα 25 φετινά ματς της Πρέμιερ Λιγκ, η ομάδα έχει 24 γκολ ενεργητικό, τα μισά δηλαδή, παρά ένα, από τα περσινά στον ίδιο αριθμό αγωνιστικών.

Εκτός έδρας, τα πράγματα είναι πολύ πιο δύσκολα. Καμία νίκη μακριά από το «King Power Stadium», με τρεις βαθμούς από τα 13 παιχνίδια στα υπόλοιπα γήπεδα της Αγγλίας. Μονάχα η Μπέρνλι είναι χειρότερη που έχει μονάχα έναν βαθμό από τα 11 εκτός έδρας παιχνίδια της.

Ο Γκάρι Λίνεκερ δεν μπόρεσε να κρατήσει τα δάκρυά του από την απόλυση του Ρανιέρι και δεν δίστασε να το πει δημοσίως.

«Δάκρυσα χθες βράδυ, δάκρυσα για τον Κλάουντιο, δάκρυσα για το ποδόσφαιρο και δάκρυσα για την πρώην σύλλογό μου», είπε ο Λίνεκερ στο στο «BBC Radio Four» και συνέχισε:

«Είναι ανεξήγητο για μένα, είναι ανεξήγητο για πολλούς φιλάθλους που αγαπούν το παιχνίδι.

Και υποθέτω ότι μπορεί να εξηγηθεί ως μια απόφαση πανικού, αλλά για μένα ήταν λάθος απόφαση και ήταν λυπηρό».

Gary Lineker's feeling the pain of Claudio Ranieri's dismissal. pic.twitter.com/TrAdYYsloI

— Bleacher Report UK (@br_uk) February 24, 2017

Πηγή: gazzetta.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα