Τελικός Νο9 για τη Μεγάλη Κυρία – Η Γιουβέντους νίκησε τη Μονακό 2-1 (BINTEO)

00:19 10/5/2017 - Πηγή: Aixmi

Στιγμές δόξας για την Γιουβέντους ξανά μετά το 2015 και την παρουσία στον τελικό του Βερολίνου. Η Μεγάλη Κυρία έχασε πολλές ευκαιρίες κόντρα στην Μονακό και παρότι δέχθηκε το 3ο της γκολ στη φετινή διοργάνωση, επικράτησε 2-1 των Μονεγάσκων και σφράγισε την παρουσία της στο Κάρντιφ, όπου θα παίξει με μία εκ των Ρεάλ / Ατλέτικο. Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι οδήγησε τους Bianconeri για δεύτερη φορά στον τελικό, που θα είναι ο 9ος στην ιστορία τους στον θεσμό. Εκπληκτικό ξανά και σκόρερ ο Ντάνι Αλβες, τραυματίας αποχώρησε

νωρίς ο Κεντίρα, το wonderkid της Μονακό, Κιλιάν Μπαπέ, έσπασε το σερί του απαραβίαστου της εστίας του Μπουφόν.

It's the Dani Alves show, once again.@juventusfc #UCL pic.twitter.com/2ePx3ZpQuH

— GIPHY Sports (@GIPHYSports) May 9, 2017

Από τα πρώτα λεπτά η Μονακό προσπάθησε να πιέσει, έπαιξε ψηλά και κυνήγησε το πολύ γρήγορο γκολ που την έβαζε άμεσα στο κόλπο. Στο 5′ ο Μπαπέ είχε δοκάρι αλλά ήταν οφσάιντ και στο 7′ ο Φαλκάο σούταρε ψηλά. Η Γιουβέντους δεν είχε πρόβλημα να αφήσει την μπάλα στους Μονεγάσκους και είχε την ατυχία να χάσει τον Κεντίρα με τραυματισμό στο 10′ για να μπει ο Μαρκίζιο. Η ομάδα του Ζαρντίμ συνέχισε με την ίδια τακτική, όμως μετά το 20′ η Γιουβέντους ξύπνησε απότομα και άρχισε να βομβαρδίζει τον Σούμπασιτς. Στο 22′ ο Ιγουαΐν βρέθηκε τετ-α-τετ με τον Κροάτη keeper αλλά το σκάψιμο που επέλεξε ήταν κακό και στο 25′ ο Πιπίτα έβγαλε ολομόναχο τον Μάντζουκιτς αλλά το τελείωμά του απέκρουσε ο Σούμπασιτς.

1-0 Mandzukič !! ♥️♥️♥️ #JuveASM #ItsTime #TeamJuve #TeamItalia #Juve #Juventus #UCL pic.twitter.com/3QeWszIDqB

— Sebou ⚪️⚫️ 3️⃣4️⃣ (@Seb0u75013) May 9, 2017

Στο 28′ ο Ντιμπάλα έβγαλε μόνο του τον Πιάνιτς αλλά ο Ράτζι ήταν καθοριστικός, όμως στο 33′ η ομάδα του Αλέγκρι άνοιξε το σκορ ύστερα από καταπληκτική ομάδική προσπάθεια που ξεκίνησε από τον Μπουφόν και κατέληξε στη σέντρα του Ντάνι Αλβες για να σκοράρει με διπλή προσπάθεια ο Μάντζουκιτς (1-0). Στο 42′ η Μονακό έχασε ευκαιρία με τον Κιελίνι να κόβει τελευταία στιγμή προ του Φαλκάο και να πανηγυρίζει σαν να σκόραρε και στο 44′ ο Ντάνι Αλβες έδωσε στον Ντιμπάλα αλλά το σουτ του Αργεντινού απέκρουσε ο Σούμπασιτς. Η Γιουβέντους πέτυχε και δεύτερο γκολ πριν το ημίχρονο καθώς στο 45′ με τρομερό βολέ εκτός περιοχής τίναξε τα δίχτυα του Κροάτη τερματοφύλακα (2-0).

2-0 Dani Alves ! #JuveASM #ItsTime #TeamJuve #TeamItalia #Juve #Juventus #UCL pic.twitter.com/FBTzrniJLM

— Sebou ⚪️⚫️ 3️⃣4️⃣ (@Seb0u75013) May 9, 2017

Στο δεύτερο μέρος ο Κουαδράρδο μόλις πέρασε στο ματς βρέθηκε μόνος με τον Σούμπασιτς αλλά καθυστέρησε και στο επόμενο κομμάτι ο αγώνας είχε ρυθμ, όμως οι φάσεις δεν ήταν πολλές. Στο 67′ ο Μπαπέ έφυγε μόνος με τον Μπουφόν, ο οποίος απέκρουσε το πλασέ του νεαρού Γάλλου με τα πόδια. Ο Ιταλός legend όμως δεν κατάφερε να κρατήσει clean sheet και στο 6ο νοκ-άουτ ματς του Champions League αφού δύο λεπτά αργότερα ο Φαλκάο γύρισε πάρε-βάλε και ο Μπαπέ από κοντά μείωσε για το 2-1 που έμεινε μέχρι το τέλος.

À nous Cardiff ! #JuveASM #ItsTime #TeamJuve #TeamItalia #Juve #Juventus #UCL pic.twitter.com/2KILGMyUaL

— Sebou ⚪️⚫️ 3️⃣4️⃣ (@Seb0u75013) May 9, 2017

Γιουβέντους (Μασιμιλιάνο Αλέγκρι): Μπουφόν, Μπαρτσάλι (85′ Μπενάτια), Μπονούτσι, Κιελίνι, Ντάνι Αλβες, Αλεξ Σάντρο, Κεντίρα (10′ Μαρκίζιο), Πιάνιτς, Ντιμπάλα (54′ Κουαδράδο), Μάντζουκιτς, Ιγουαΐν.

Μονακό (Λεονάρντο Ζαρντίμ): Σούμπασιτς, Σιντιμπέ, Τζέμερσον, Γκλικ, Ράτζι, Μπακαγιόκο (78′ Ζερμέν), Μουτίνιο, Μεντί (55′ Μεντί), Μπερνάρντο Σίλβα (69′ Λεμάρ), Μπαπέ, Φαλκάο.

Ювентус – Монако 2:1. Обзор матча. Лига чемпионов 2016/17. 1/2 финала. Ответный матч. от GOALTIME – ФУТБОЛЬНЫЕ ОБЗОРЫ на Rutube.

Πηγή: gazzetta.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα