Σύσσωμη η μπασκετική ΑΕΚ στην πρεμιέρα του «1968»

23:52 15/1/2018 - Πηγή: Aixmi

Γιορτή για την μπασκετική ΑΕΚ. Το βράδυ πραγματοποιήθηκε η πρεμιέρα της ταινίας «1968» και στο κινηματοθεάτρο Παλλάς έδωσε το «παρών» σύσσωμη η μπασκετική Ένωση, παίκτες και τεχνικό επιτελείο, ο μεγαλομέτοχος Μάκης Αγγελόπουλος, ο ισχυρός άνδρας της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ, Δημήτρης Μελισσανίδης, καθώς επίσης και παλαίμαχοι καλαθοσφαιριστές και εκπρόσωποι του πολιτικού κόσμου.

Ανάμεσα σε άλλους, στο «Παλλάς»βρέθηκαν οι Ευθύμης Ρεντζιάς, Δήμος Ντικούδης, Μπάνε Πρέλεβιτς, Γιάννης Ιωαννίδης,

Σωτήρης Μανωλόπουλος, ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, Βαγγέλης Γαλατσόπουλος, ο Πατρίκ Κομνηνός και φυσικά παίκτες από την ομάδα της ΑΕΚ του 1968, αλλά και της Σλάβια Πράγας που ήταν ο αντίπαλος στον τελικό της 4ης Απριλίου πριν από σχεδόν 50 χρόνια.

Ο σκηνοθέτης της ταινίας "1968" Τάσος Μπουλμέτης στη σημερινή avant premiere στο Παλλάς.#AEKBC #1968TheMovie pic.twitter.com/Y0oWSNP49K

AEK B.C. (@aekbcgr) January 15, 2018

Τούρτα με πρόσημο το 1968 το δώρο του κορυφαίου Ενωσίτη Αλ. Μαργαρίτη, προς την #ΑΕΚΒC και τον κ.Αγγελόπουλο για την ταινία του κ.Μπουλμέτη.

The post Σύσσωμη η μπασκετική ΑΕΚ στην πρεμιέρα του «1968» appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα