Συγκλονιστικός Αλέν Ντελόν: Θα φύγω από τον κόσμο χωρίς λύπη

13:35 12/1/2018 - Πηγή: Aixmi

Με αφορμή τα 60 χρόνια καριέρας ο θρύλος του γαλλικού κινηματογράφου, Αλέν Ντελόν, δινει συνέντευξη στο Paris Match και μιλά τόσο για την πορεία του όσο και για τις γυναίκες της ζωής του, τον πόλεμο με τους γιους του, τη ζωή του αλλά και το τέλος που περιμένει.

Στα 82 του χρόνια ο αγγελόμορφος Αλέν Ντελόν ευχαριστεί τη μητέρα του για τη «φάτσα» που του έδωσε γιατί με βάση αυτή έκανε καριέρα, όπως αναφέρει.

Για τη σημερινή εποχή σχολιάζει με πικρία «δεν υπάρχει σεβασμός, δεν υπάρχει τίποτα. Μόνο χρήματα. Θα φύγω από αυτόν τον

κόσμο χωρις λύπη».

«Έχω δέκα υποψήφιες συζύγους αλλά δεν μου ταιριάζει καμία για να είναι δίπλα μου στο τέλος της ζωής μου» σημειώνει ο σταρ που επιλέγει να ζει μόνος του με τα πέντε σκυλιά του, έπειτα από πολυτάραχες σχέσεις και θυελλώδεις έρωτες.

Ο θάνατος της Μιρέιγ Νταρκ με την οποία είχε σχέση από το 1968 έως το 1983 τον επηρέασε πάρα πολύ και λέει πως «χωρίς αυτήν δεν έχω πολλή ζωή».

The post Συγκλονιστικός Αλέν Ντελόν: Θα φύγω από τον κόσμο χωρίς λύπη appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα