Στο «στόχαστρό» της είχε βάλει η «πέτρα του σκανδάλου» τον Ρούνεϊ 6 βδομάδες πριν το φιλί

16:53 6/9/2017 - Πηγή: Aixmi

Τουλάχιστον έξι εβδομάδες πριν ξεσπάσει το ροζ σκάνδαλο με πρωταγωνιστή τον Γούιν Ρούνεϊ και μια κοινωνική λειτουργό με «χόμπι» τα πάρτυ και τους διάσημους και πλούσιους άντρες η Λορα Σίμπσον είχε εντοπίσει τον… στόχο της.

Πριν βρεθεί στο ίδιο πάρτυ με τον Ρούνεϊ και φύγουν μαζί με το αυτοκίνητό της ελπίζοντας σε ένα καυτό βράδυ μαζί του και ότι προκύψει φαίνεται ότι η 31χρονη είχε μελετήσει καλά.

Η Λόρα παρακολουθούσε το Twitter της συζύγου του Ρούνεϊ,

της Κολίν και γνώριζε ότι είναι σε διακοπές με τα τρία παιδιά τους στην Πορτογαλία, οπότε είχε την ευχέρεια να «χτυπήσει» τον… εργένη ποδοσφαιριστή που είχε απραμείνει μόνος στο Λονδίνο για την προετοιμασία της ομάδας του.

Μάλιστα η «πέτρα του σκανδάλου» είχε κάνει retweet ανάρτηση της Κολίν Ρούνεϊ από τις 21 Ιουλίου στο οποίο έγραφε πως είναι ακόμα σε διακοπές με τα τρία αγόρια της και πως έχει βάλει βάρος λόγω της εγκυμοσύνης της. Στις 26 Αυγούστου η Κολίν σχολίασε ότι βρίσκεται στη Μαγιόρκα με τα παιδιά και παρακολούθησαν ένα καταπληκτικό σόου. Δυο μέρες αργότερα η Λόρα συνάντησε τον Ρούνεϊ στο μπαρ με τη γνωστή κατάληξη

Keywords
Τυχαία Θέματα