Στο Παρίσι ο Ντόναλντ και η Μελάνια Τραμπ (ΒΙΝΤΕΟ)

17:30 13/7/2017 - Πηγή: Aixmi

Έφθασε στο Παρίσι ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Μελάνια.
Για άλλη μια φορά η Πρώτη Κυρία εντυπωσίασε με το κατακόκκινο σύνολο που επέλεξε να φορέσει και έμοιαζε απαστράπτουσα να κατεβαίνει τη σκάλα του προεδρικού αεροσκάφους.

Just landed in Paris, France with @FLOTUS Melania. pic.twitter.com/knULGOQF1K

Donald J. Trump (@realDonaldTrump) July 13, 2017

Το προεδρικός ζεύγος των ΗΠΑ έφθασε στη Γαλλία για να συμμετάσχει στους εορτασμούς της 100ής επετείου από τη συμμετοχή των ΗΠΑ στον Α Παγκόσμιο Πόλεμο και την Ημέρα της Βαστίλλης.

Το ζεύγος επισκέφθηκε το σπίτι του Αμερικανού πρέσβη στο Παρίσι ενώ αμέσως μετά η Μελάνια Τραμπ ακολούθησε το δικό της πρόγραμμα και επισκέφθηκε το νοσοκομείο παίδων Necker – Enfants Malades.

Thank U @hospital_necker for allowing me to visit your wonderful patients & inspirational staff. Continued prayers for good health for all. pic.twitter.com/3keri8EUC4

— Melania Trump (@FLOTUS) July 13, 2017

Στη συνέχεια, το ζεύγος έγινε δεκτό από στρατιωτικό άγημα και με κάθε τιμή στο μνημείο Les Invalides όπου οι δύο πρόεδροι ΗΠΑ και Γαλλίες απέδωσαν τιμές στον Ναπολέοντα Βοναπάρτη και τον Φερντινάν Φος.Στη συνέχεια οι Πρώτες Κυρίες επισκέφθηκαν την Παναγία των Παρισίων και στη συνέχεια απόλαυσαν τη βαρκάδα τους στον Σηκουάνα.

Σύμφωνα με τον Λευκό Οίκο, οι δύο πρόεδροι, Μακρόν και Τραμπ, θα επικεντρωθούν κατά τις συζητήσεις τους στην κατάσταση στη Συρία. Αφού δώσουν κοινή συνέντευξη Τύπου θα βγάλουν τις συζύγους τους για δείπνο, όπου, όπως έχουμε γράψει, θα παρατεθεί στο διάσημο εστιατόριο Jules Verne στον δεύτερο όροφο του Πύργου του Άιφελ.

Keywords
Τυχαία Θέματα