Στο μικροσκόπιο των Αρχών το ταξί του πατέρα της εφοριακού

08:49 23/10/2017 - Πηγή: Aixmi

Συμπληρωματική κατάθεση αναμένεται να δώσει ο πατέρας της 32χρονης εφοριακού Δώρας Ζέμπερη που δολοφονήθηκε άγρια μέσα στο Β Νεκροταφείο στα Πατήσια. Η αστυνομία στρέφει την έρευνά της στο ταξί του πατέρα.

Οι Αρχές μελετούν την καταγγελία για τον επιβάτη που πήρε έξω από το νεκροταφείο, έναν άνδρα γύρω στα 35 χρόνια που φαινόταν πολύ αναστατωμένος και νευρικός. Γι’ αυτό και το γεγονός το ταξί θα μπει στο μικροσκόπιο των αρμοδίων των Εγκληματολογικών Εργαστηρίων

της ΕΛ.ΑΣ, ώστε να διαπιστωθεί αν υπάρχει DNA ή αποτυπώματα που να ταιριάζουν με αυτά που βρέθηκαν στον χώρο του εγκλήματος.

Μαζί με το ταξί, ελέγχονται κινητά κι επικοινωνίες προσπαθώντας οι Αρχές να φθάσουν στην εξιχνίαση του εγκλήματος.

Ο Κωνσταντίνος Ζέμπερης κατέθετε επί τέσσερις και πλέον ώρες, απάντησε σε όλα τα ερωτήματα και αναμένεται να δώσει συμπληρωματική κατάθεση.

Οι ερωτήσεις που απάντησε επικεντρώθηκαν αρχικά στη σχέση που είχε ο ίδιος με την κόρη του, καθώς όπως ο ίδιος τόνισε είχαν περισσότερους από τέσσερις μήνες να επικοινωνήσουν ενώ όπως αποδεικνύεται και από τις επιθέσεις που δέχεται από τη μικρότερη κόρη του Κωνσταντίνα, η οικογένεια μετά τον χωρισμό των γονιών αντιμετώπιζε αρκετά προβλήματα.

Το γεγονός ότι υπήρχε απόσταση με τον ίδιο και την οικογένειά του φαίνεται και από το γεγονός ότι ο ίδιος διατεινόταν ότι η Δώρα έχει αναλάβει σοβαρές υποθέσεις εξαιτίας των οποίων έχασε τη ζωή της, λέγοντας ότι εργάζεται στο ΣΔΟΕ ενώ η κοπέλα εργαζόταν στη ΔΟΥ Πειραιά.

Keywords
Τυχαία Θέματα