Στο μάτι του κυκλώνα και ο Χόφμαν-Τον κατηγορούν για παρενόχληση σε βάρος 17χρονης

21:20 1/11/2017 - Πηγή: Aixmi

Στο στόχαστρο των ροζ σκανδάλων του Χόλιγουντ μπαίνει και ο Ντάστιν Χόφμαν, καθώς υπήρξε καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση, σε βάρος 17χρονης, το 1985!

Η συγγραφέας Αννα Γκράχαμ Χάντερ κατηγορεί τον 80χρονο σήμερα ηθοποιό ότι τη θώπευε, στα γυρίσματα της ταινίας «Ο θάνατος του εμποράκου». Επίσης ανέφερε ότι μιλούσε απρεπώς μπροστά της, για το σεξ.

«Την πρώτη ημέρα μου ζήτησε να του κάνω μασάζ στα πόδια και το έκανα», γράφει η Χάντερ

αποκαλύπτοντας το καυτό ημερολόγιο που κρατούσε στο Hollywood Reporter. «Με φλέρταρε ανοιχτά, έπιανε τα οπίσθιά μου, μιλούσε για το σεξ μπροστά μου. Ενα πρωί πήγα στο καμαρίνι του για να πάρω την παραγγελία του για το πρωινό. Με κοίταξε, χαμογέλασε και είπε »Θα πάρω ένα σφικτό αυγό και μία ελαφρά βρασμένη κλειτορίδα. Οι συνεργάτες του ξέσπασαν σε γέλια. Έφυγα, πήγα στην τουαλέτα και έκλαψα».

Η Χάντερ έγραφε στο ημερολόγιό της με λεπτομέρειες για τη συμπεριφορά του Χόφμαν απέναντί της.

«Σήμερα, την ώρα που συνόδευα τον Ντάστιν στη λιμουζίνα του, έπιασε τα οπίσθιά μου τέσσερις φορές. Τον χτύπησα κάθε φορά δυνατά και του είπα ότι ήταν ένας βρωμόγερος» έγραφε.

Όπως υποστηρίζει, ο παραγωγός της, της είχε πει να ανεχθεί τη συμπεριφορά του και να θυσιάσει κάποιες από τις αξίες της, για το καλό της παραγωγής. «Στα 49 μου, καταλαβαίνω ότι όσα έκανε ο Ντάστιν Χόφμαν ταιριάζουν στο ευρύτερο πλαίσιο του τι βιώνουν οι γυναίκες στο Χόλιγουντ, αλλά και αλλού», σημείωσε στο άρθρο της στο Hollywood Reporter.

«Ηταν αρπακτικό, ήμουν παιδί και αυτό ήταν σεξουαλική παρενόχληση», συμπλήρωσε.

Η απάντηση του ηθοποιού
Ο Ντάστιν Χόφμαν μόλις έγινε γνωστή η καταγγελία ζήτησε συγγνώμη. «Σέβομαι απολύτως τις γυναίκες και αισθάνομαι απαίσια που οτιδήποτε μπορεί να έχω κάνει ενδεχομένως να την έφερε σε δύσκολη θέση. Λυπάμαι. Αυτό δεν αντικατοπτρίζει το ποιος είμαι», ανέφερε, σύμφωνα με τον βρετανικό Guardian.

The post Στο μάτι του κυκλώνα και ο Χόφμαν-Τον κατηγορούν για παρενόχληση σε βάρος 17χρονης appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα