Στην Κροατία το Mamma Mia 2 εξαιτίας της ελληνικής γραφειοκρατίας! (BINTEO)

11:30 1/8/2017 - Πηγή: Aixmi

Άλλη μια ταινία-διαφήμιση για τη χώρα μας κατάφερε να χάσει η Ελλάδα εξαιτίας της δαιδαλώδους γραφειοκρατίας! Η ταινία Mamma Mia είχε γυριστεί στη Σκόπελο τοποθετώντας το ελληνικό νησί στο επίκεντρο του παγκόσμιου ενδιαφέροντος καθώς πρωταγωνιστούσαν οι Μέριλ Στριπ, Πιρς Μπρόσναν, Κόλιν Φιρθ και πολλοί άλλοι Χολιγουντιανοι σταρ που διαφήμισαν με τον καλύτερο τρόπο τον ήλιο και τη

θάλασσα της χώρας μας.

Όπως επιβεβαίωσε στον ΣΚΑΪ ο δήμαρχος Σκοπέλου, Χρήστος Βασιλούδης, το δεύτερο μέρος δεν θα γυριστεί στην Ελλάδα αλλά στην Κροατία. «Είναι κρίμα τόσο για τον τόπο μας όσο και για την πατρίδα μας να φεύγουν τέτοιες παραγωγές, είναι δωρεάν διαφήμιση», είπε ο δήμαρχος τονίζοντας πως τέτοια εμπόδια πρέπει να μην υπάρχουν.

«Το ότι γυρίστηκε το Mamma Mia στη Σκόπελο είχε μεγάλο αντίκτυπο, έγινε γνωστό το νησί σε όλον τον κόσμο, έρχονται τουρίστες από όλα τα μέρη για να δουν και την παραλία και την εκκλησία όπου έγιναν τα γυρίσματα του έργου. Σίγουρα αν δεν γυριστεί το έργο, θα χάσουμε ένα μέρος από τους εν δυνάμει πελάτες, τουρίστες που επρόκειτο να έρθουν στο νησί μας» τόνισε ο κ. Βασιλούδης.

Keywords
Τυχαία Θέματα