Στη Β΄ομάδα του ΠΑΟΚ ο Τζαβέλλας μετά την ήττα-σοκ από τον Ατρόμητο!

20:15 29/11/2016 - Πηγή: Aixmi

Χάμος γίνεται στους κύκλους του ΠΑΟΚ μετά την ήττα από τον Ατρόμητο μέσα στην Τούμπα. Ο Ίβιτς άστραψε και έχει την απόλυτη στήριξη του Σαββίδη. Ο Βλάνταν Ίβιτς στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα είχε αναφέρει εξοργισμένςο φανερά με κάποιους παίκτες τους οποίους απέφυγε να κατονομάσει: «Το πρώτο ημίχρονο ήταν πολύ καλό. Βάλαμε δύο γκολ και μπορούσαμε να βάλουμε κι άλλα δύο. Δυστυχώς στο δεύτερο ημίχρονο τα πράγματα γύρισαν ανάποδα.

Δυστυχώς κάποιοι παίκτες μας έκαναν κάποια λάθη που δε γίνονται. Περιμένω μία συζήτηση με τον μεγαλομέτοχο σε λίγο. Ή θα φύγω εγώ ή κάποιοι άλλοι. Αυτά που έγιναν σήμερα δε γίνονται. Αυτά που έγιναν είναι πολύ επικίνδυνα. Λάθος είναι το δικό μου γιατί στην αρχή, έκανα κάποια πράγματα που δεν υπολόγισα να κάνω και τελευταία στιγμή άλλαξα. Το βράδυ θα έχουμε συζητήσεις και θα δούμε τι θα μιλήσουμε».

Προφανώς ο Γιώργος Τζαβέλλας θα πληρώσει πρώτος το μάρμαρο της χθεσινής ήττας-σοκ από τον Ατρόμητο, μετά από σχετική απόφαση της ΠΑΕ και συνεννόηση των Βλάνταν Ίβιτς και Λούμπος Μίχελ.

Ο διεθνής αμυντικός ενημερώθηκε πριν λίγο ότι θα προπονείται με την δεύτερη ομάδα του ΠΑΟΚ για παραβίαση εσωτερικού κανονισμού σε θέματα πειθαρχίας.

Πηγή: inpaok.com

Keywords
Τυχαία Θέματα
Β΄ομάδα, ΠΑΟΚ, Τζαβέλλας, -σοκ, Ατρόμητο,v΄omada, paok, tzavellas, -sok, atromito