Στη Μύκονο ο Φερνάντο Αλόνσο – Ερωτεύτηκα την Ελλάδα

08:33 30/8/2017 - Πηγή: Aixmi

Με φόντο το απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου και το ηλιοβασίλεμα της Δήλου, ο δις παγκόσμιος πρωταθλητής της F1 Φερνάντο Αλόνσο έμεινε απομονωμένος επί μία εβδομάδα σε καταφύγιο για VIP, μαζί με την Ιταλίδα καλλονή σύντροφό του.

Μιλώντας στο ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ, είπε πως έχει ερωτευτεί την Ελλάδα. Το περσινό καλοκαίρι ταξίδεψε στη Μήλο και σε ένα νησί κάπου μεταξύ Ιταλίας και Ελλάδας, το όνομα του οποίου του διέφευγε – αν και δεν θα ξεχάσει ποτέ τις γεύσεις που δοκίμασε και τις παραλίες που επισκέφτηκε με σκάφος.

«Ερωτεύτηκα την Ελλάδα», εξομολογείται τονίζοντας ότι «έτσι αποφάσισα να γυρίσω πίσω και το φετινό καλοκαίρι. Να ανακαλύψω και άλλα μέρη αυτής της πανέμορφης χώρας. Πριν από δέκα μέρες έφτασα στην Πάρο και τώρα ήρθα στη Μύκονο, που είναι ξακουστή σε όλο τον κόσμο».

Όσο για το γεγονός ότι προτίμησε να μείνει απομονωμένος στο ξενοδοχειακό του συγκρότημα τόνισε: «Εδώ ήρθα γιατί έπρεπε να φορτίσω τις μπαταρίες μου. Δεν θέλω ούτε να βγω έξω, έστω και αν όλοι μιλάνε για την έντονη νυχτερινή ζωή του νησιού. Δεν με συναρπάζουν αυτά, προτιμώ πιο ήρεμα πράγματα. Στη Μύκονο μπορείς να επιλέξεις ένα ήρεμο μυστικό μέρος και να είσαι σε επαφή μόνο με τη θάλασσα και τις ομορφιές του τοπίου. Δεν υπάρχει λόγος να ξενυχτήσεις».

Κατά τη διάρκεια της διαμονής του στην Ελλάδα, ο Αλόνσο πληροφορήθηκε τα δυσάρεστα σχετικά με το τρομοκρατικό χτύπημα στη Βαρκελώνη που στοίχισε τη ζωή σε 16 ανθρώπους. Δεν δείχνει όμως διάθεση να το συζητήσει. Σε ερώτηση αν του προκαλεί εντύπωση το γεγονός ότι, αν και πατά σε ελληνικό έδαφος, γύρω του δεν υπάρχουν ορατά σημάδια της οικονομικής κρίσης που πλήττει την υπόλοιπη χώρα λέει: «Οταν πηγαίνω σε έναν τουριστικό προορισμό `ξέρω τι θα συναντήσω. Σε μέρη με τόσο ωραίες θάλασσες και τόσο ωραίο καιρό δεν αντιλαμβάνεσαι τι εστί κρίση. Ελπίζω ότι τόσο η Ελλάδα όσο και η Ισπανία θα καταφέρουν να ξεπεράσουν τα προβλήματά τους όσο το δυνατόν πιο σύντομα».

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Aixmi