Σοκ στη Σλοβενία: Δολοφονία 26χρονου live στο Facebook- Φυλακίστηκαν οι δράστες (ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ)

19:01 15/2/2017 - Πηγή: Aixmi

Σοκ έχει προκαλέσει στην κοινή γνώμη στη Σλοβενία η είδηση πως δύο νεαροί ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου έναν συμπατριώτη τους, σε ζωντανή μετάδοση στο Facebook.

Οι δύο δράστες, Aleš Olovec 20 ετών and Martin Kovač 29 ετών, προφυλακίστηκαν σήμερα, 24 ώρες μετά την αποτρόπαια επίθεση.

Αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο, σε ένα χωριό της ανατολικής Σλοβενίας, τα ξημερώματα της Τρίτης. Οι δύο δράστες βρίσκονταν ακόμη εκεί και συνελήφθησαν

ενώ το θύμα μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο όπου όμως ξεψύχησε λίγες ώρες αργότερα.

Ο ένας από τους νεαρούς πιστεύεται ότι χτυπούσε τον 26χρονο Andrej Cekuta, ενώ ο δεύτερος βιντεοσκοπούσε τη σκηνή που μεταδιδόταν επί 20 λεπτά.

Την επίθεση στον 26χρονο, που ήταν πεσμένος αναίσθητος στο έδαφος ενώ τον χτυπούσαν αλύπητα οι δράστες, είδαν στο Facebook 250.000 άνθρωποι. Μάλιστα, οι 400 από αυτούς πάτησαν και το κουμπί «Like»…

Σύμφωνα με την εφημερίδα Dnevnik, η αστυνομία ενημερώθηκε για την υπόθεση με ανώνυμο τηλεφώνημα αλλά πέρασαν πολλές ώρες μέχρι να «κατέβει» το επίμαχο βίντεο από το διαδίκτυο. Για την εφημερίδα Slovenske Novice το θύμα «πέθανε μπροστά στα μάτια της Σλοβενίας».

Keywords
Τυχαία Θέματα