Σοκ: έκαναν videogame την τραγωδία της Βοστώνης‏

11:01 25/4/2013 - Πηγή: Aixmi

Απίστευτο κι όμως αληθινό! πριν στεγνώσει το αίμα των ανθρώπων που έχασαν την ζωή τους στην τραγωδία της Βοστώνης κάποια νοσηρά μυαλά εκμεταλλευόμενα το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης δημιούργησαν ένα videogame με τίτλο:

«Μαραθώνιος Βοστώνης: Τρόμος στους δρόμους»!

Ο ήρωας του παιχνιδιού με τον οποίο ταυτίζεται ο παίκτης τρέχει με στόχο να αποφύγει χύτρες που τον πλησιάζουν και είναι έτοιμες να εκραγούν.

Στο πεζοδρόμιο υπάρχει κόσμος που χειροκροτεί, ενώ στην άσφαλτο υπάρχουν κηλίδες αίματος. Αν ο παίκτης δεν καταφέρει να περάσει τις βόμβες εμφανίζεται ένας άνδρας με ακρωτηριασμένο

πόδι πάνω σε αναπηρικό καροτσάκι και του λέει: «την πάτησες! Θα έχεις περισσότερη τύχη τον επόμενο χρόνο». Αντίθετα αν περάσει αλώβητος από τις χύτρες-βόμβες , εμφανίζεται το μήνυμα: «Συγχαρητήρια! Επέζησες από τον Μαραθώνιο της Βοστώνης».

Δημιουργοί του μακάβριου παιχνιδιού είναι τα μέλη της ομάδας «Lolokaust», που υπογράφουν και βίντεο γκέιμ βασισμένο στην σφαγή του σχολείου Κολουμπάιν και παρουσιάζει έναν νέο-ναζί να πυροβολεί αφροαμερικανούς και νοτιοαμερικανούς, καθώς και ένα ακόμη παιχνίδι που διαδραματίζεται σε νηπιαγωγείο με τον δολοφόνο να πυροβολεί αδιακρίτως σε παιδιά.


The Boston Marathon 2013 – Terror on the… από dm_51772ec7305dd

Keywords
Τυχαία Θέματα