Σοκ από το έγκλημα στο Περιστέρι – Τι κατέθεσε ο φονιάς: Μου γύρισε το μυαλό (ΒΙΝΤΕΟ)

09:36 21/7/2017 - Πηγή: Aixmi

Κατέσφαξε τη σύντροφό του και στη συνέχεια το ομολόγησε στον ψυχίατρό του που κάλεσε τις Αρχές οι οποίες εντόπισαν το κατακρεουργημένο πτώμα της γυναίκας. Ακριβώς με τoν ίδιο τρόπο είχε σφάξει και άλλη μία γυναίκα πριν από έξι χρόνια!

Σύμφωνα με όσα φέρεται να κατέθεσε ο 45χρονος, η γυναίκα του ζήτησε να χωρίσουν και του «γύρισε το μυαλό» ενώ φέρεται να είχε κάνει χρήση ναρκωτικών ουσιών.

Επίσης, ο αδερφός του, μιλώντας στο protothema.gr, επιβεβαίωσε τη χρήση ναρκωτικών ουσιών. «Είχε πάρει λέει κοκαΐνη,

ναρκωτικά, αλλά δεν τα βλέπανε στην κλινική; Αφού κάθε βράδυ του δίνανε φάρμακα».

Ο Δημήτρης Κουντουράς, ο ψυχίατρος που παρακολουθούσε τον δράστη, μίλησε στο protothema.gr και δήλωσε σοκαρισμένος για το έγκλημα. Ήταν ο πρώτος άνθρωπος μου έμαθε τα γεγονότα από τα χείλη του ασθενή του ο οποίος του αποκάλυψε την αποτρόπαια πράξη του «Είμαι πάρα πολύ στενοχωρημένος. Σοκαρίστηκα μόλις άκουσα τον Γιώργο να μου μιλά για το έγκλημα. Δεν το περίμενα αυτό, μου είπε ότι σκότωσε την σύντροφό του. Είναι πολύ νωπά τα πράγματα ακόμα και είμαι σε πολύ δύσκολη θέση να πω περισσότερα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Όπως αποκάλυψε ο αδερφός του φονιά του Περιστερίου, με το θύμα γνωρίστηκαν κατά τη νοσηλεία του σε ψυχιατρική κλινική που νοσηλευόταν «Ήταν καθαρίστρια εκεί στο παρελθόν η γυναίκα. Εκεί γνωρίστηκαν. Έμεναν αρχικά στην Νίκαια μαζί και τον τελευταίο περίπου χρόνο ήρθαν στο Περιστέρι. Η παρακολούθηση στην κλινική φαίνεται πως δεν ήταν αρκετή. Δεν είχαμε ιδιαίτερες σχέσεις. Με έπαιρνε κάθε δεύτερη ημέρα και λέγαμε τα τυπικά, τι κάνεις πως είσαι. Νοσηλευόταν περίπου 6 χρόνια. Με πήρε το πρωί και μου είπε ότι έκανε κάτι κακό και θα μου πει μετά γιατί ερχόταν ο γιατρός. Μετά επικοινώνησα με τον γιατρό γιατί δεν με πήρε και με ενημέρωσε για το τι συνέβη», αναφέρει συγκλονισμένος.

Όπως ανέφερε «Ο αδερφός μου έβγαινε από τον ξενώνα που νοσηλευόταν στην κλινική στο Δαφνί για 3-4 ώρες και πήγαινε σπίτι. Έτρωγαν, καθόντουσαν και το βράδυ γυρνούσε πίσω».

Είσης, αναφέρθηκε και στην άλλη γυναίκα που είχε σφάξει πριν από έξι χρόνια λέγοντας: «Η ίδια δουλειά είχε γίνει πριν χρόνια στο Λουτράκι γιατί ζήλευε με μία φιλενάδα που είχε. Είχε πάει για σαββατοκύριακο με την κοπέλα και έγινε ότι έγινε. Είχε πάρει λέει κοκαΐνη τότε, ναρκωτικά, πάλι τώρα λένε είχε πάρει. Δεν τα ξέραμε εμείς αυτά. Εδώ πέρα δεν έδειχνε να έχει πρόβλημα, τα έκανε κρυφά».

Ο αδίστακτος φονιάς στις 25 Ιουλίου του 2011 στο Άνω Χαρβάτι Λουτρακίου, είχε σφάξει την τότε σύντροφο του, την 37χρονη Ορτέκα Ντύρμα και διέφυγε. Οι δικοί της την αναζητούσαν απεγνωσμένα περίπου τρεις ημέρες. Της τηλεφωνούσαν καθημερινά, για να μιλήσουν μαζί της και θεώρησαν περίεργη την ξαφνική «εξαφάνιση» της κόρης τους, η οποία εντοπίστηκε νεκρή στο εξοχικό του δοοφόνου. Η 37χρονη είχε χτυπηθεί με μανία, ενώ τα τραύματα της από τις μαχαιριές που της κατάφερε ο δράστης ήταν τόσα πολλά, που χρειάστηκε ιατροδικαστική εξέταση για να μετρηθούν. Την άτυχη κοπέλα αναγνώρισε η μητέρα της, η οποία είχε ειδοποιήσει και την αστυνομία.

Κατά τη διάρκεια της απολογίας του είχε υποστηρίξει πως ήταν η «κακιά στιγμή» και πως τυφλώθηκε από τη ζήλια και το ερωτικό πάθος. Μάλιστα είπε στις αρχές πως δεν είχε σκοπό να διαφύγει και πως εγκατέλειψε το θύμα προκειμένου να βρει κατάλληλο μέρος να βάλει τέλος στην ζωή του ή να εξομολογηθεί .

Τότε, σύμφωνα με το protothema.gr, το δικαστήριο αποφάσισε, ύστερα από την ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη, τον εγκλεισμό του στο Δαφνί, αλλά χρόνια μετά την καταδίκη του το αρμόδιο ιατρικό συμβούλιο αποφάσισε τη μεταφορά του στο «Μονάδα Ψυχοκοινωνικής Αποκατάστασης» του νοσοκομείου, εκεί δηλαδή όπου οι τρόφιμοι έχουν το δικαίωμα της εξόδου, όταν βρίσκονται στο στάδιο της αποασυλοποίησης. Εκεί σύμφωνα με πληροφορίες γνώρισε την καθαρίστρια.

Keywords
Τυχαία Θέματα