Σκουρλέτης κατά Ιερώνυμου: Δεν εξυπηρετεί την ίδια την Εκκλησία…

14:22 27/4/2017 - Πηγή: Aixmi

Μιλώντας σε εκδήλωση στο Μαρούσι με θέμα «οι προκλήσεις για την κυβέρνηση της Αριστεράς, τι κατακτήσαμε πώς προχωράμε», ο υπουργός Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης άσκησε δριμεία επίθεση στον Αρχιεπίσκοπο κκ. Ιερώνυμο.

Μάλιστα με αφορμή τη συνάντηση του Αρχιεπισκόπου με τον πρόεδρο της ΝΔ κατηγόρησε τον κκ. Ιερώνυμο ότι «δεν εξυπηρετεί την ίδια την Εκκλησία, δεν δείχνει σεβασμό προς την ίδια τη χριστιανική κοινότητα, να φλερτάρει η ηγεσία της με έναν άλλο ρόλο που θα θέλει να επηρρεάζει τα πολιτικά πράγματα της χώρας«.

Και συμπλήρωσε με σαφείς αιχμές κατά του

Αρχιεπισκόπου ότι «το τελευταίο διάστημα υπάρχουν δυνάμεις που θέλουν να συντονίσουν τη στάση τους – δυνάμεις μέσα από την Εκκλησία – τη στάση τους με τις επιδιώξεις της ίδιας της Νέας Δημοκρατίας«.

Επιπλέον κατηγόρησε τον κκ. Ιερώνυο ότι «δεν βρίσκει τίποτα να πει οταν βγαίνουν μισαλλόδοξα κηρύγματα όπως του Αμβρόσιου πριν από λίγες ημέρες, διχαστικά κυρήγματα, που μας γυρίζουν σε άλλες εποχές» και πρόσθεσε με νόημα: «Βέβαια κάτι ψέλλισε, σε σχεση με τον ΕΝΦΙΑ που δεν πρέπει να πληρώνει η εκκλησία για τα ακίνητά της«.

Aναφερόμενος στο κυβερνητικό έργο δήλωσε αμετανόητος για όλες τις πολιτικές τους σημειώνοντας: «Εάν γύριζε το ρολόι πίσω σε όλες τις κρίσιμες στιγμές θα κάναμε τα ίδια πράγματα. Θα ξανακάναμε το δημοψήφισμα και τις εκλογές».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Σκουρλέτης, Ιερώνυμου, Εκκλησία…,skourletis, ieronymou, ekklisia…