Σκότωσε τη γυναίκα του στην κρουαζιέρα τους γιατί «δε σταματούσε να γελά μαζί του»

20:21 29/7/2017 - Πηγή: Aixmi

Ο 39χρονος σύζυγος κατηγορείται ότι σκότωσε τη γυναίκα του ενώ βρισκόντουσαν σε επταήμερης κρουαζιέρα στην Αλάσκα την περασμένη Τρίτη.

Η 39χρονη Kristy Manzanares βρέθηκε νεκρή μέσα στην καμπίνα της στο κρουαζιερόπλοιο «Emerald Princess» της εταιρίας «Princess Cruises».

Σύμφωνα με τους εκπροσώπους της εταιρίας, η σορός της άτυχης γυναίκας και μητέρας τριών παιδιών εντοπίστηκε γύρω στις 9 το βράδυ με βαθύ τραύμα στο κεφάλι και παρά τις προσπάθειες του ιατρικού προσωπικού, η γυναίκα εξέπνευσε. Ο θάνατός της ανακοινώθηκε 20 λεπτά αργότερα.

Βασικός ύποπτος

για τη δολοφονία θεωρείται ο σύζυγός της Kenneth Manzanares. Αυτόπτης μάρτυρας που έσπευσε στην καμπίνα του ζευγαριού πριν από το πλήρωμα του πλοίου, ανέφερε στους αστυνομικούς ότι βρήκε τον σύζυγο της άτυχης γυναίκας με αίματα στα χέρια και τα ρούχα.

Ο μάρτυρας παρατήρησε ότι το αίμα είχε απλωθεί σε διάφορες επιφάνειες και έπιπλα της καμπίνας, ενώ υποστήριξε ότι όταν έφτασε στο σημείο, ο φερόμενος ως δράστης προσπαθούσε να σύρει τη σορό της συζύγου του προς την κουπαστή για να την πετάξει στη θάλασσα.
Μάλιστα όπως ανέφεραν και άλλοι επιβάτες του κρουαζιερόπλοιου και το πλήρωμα ο 39χρονος τους είπε πως η γυναικα του δεν «σταματούσε να γελάειμαζί μου».

Σε συνέντευξη Τύπου που έδωσαν εκπρόσωποι των νδιωκτικώνα ρχών ανέφεραν πως δεν έχουν ξαναχειριστεί δολοφονία πάνω σε πλοίο και πως πρόκειται για ένα πρωτοφανές έγκλημα.

Ένας άλλος επιβάτης ο Charles Rowlen δήλωσε στο KTVA ότι με τη γυναίκα του διέμεναν σε καμπίνα δύο ορόφους πιο κα΄τω από το ζευγάρι και κάποια στιγμή άκουσαν ουρλιαχτά δύοή τριών γυναικών, κοριτσιών που δεν ακούστηκαν φυσιολογικά. Η γυναίκα μου, όπως είπε κοίταξε από το μπαλκόνι και είδε έναν άνδρα μέσα στα αίματα με μελανιές και αμυχές. Είναι νοσοκόμα και προς στιγμήν νόμιζε ότι θα πήδαγε από το κατάστρωμα και του φώναξε να μπει μέσα…εκείνη την ώρα βγήκε ανακοίνωση από το πλοίο να σπεύσει στο δωμάτιο των Manzanares η ασφάλεια του πλοίου».

Επειδή ο φόνος σημειώθηκε σε διεθνή ύδατα, ανήκει στη δικαιοδοσία του FBI και έτσι το κρουαζιερόπλοιο αναγκάστηκε να πιάσει λιμάνι στο Τζούνο την Τετάρτη το πρωί ώστε να επιβιβαστούν οι ομοσπονδιακοί πράκτορες. Ένας από αυτούς ανέφερε ότι κατά τη διάρκεια της αυτόφωρης διαδικασίας ο Manzanares του είπε ξαφνικά «η ζωή μου τελείωσε», χωρίς να προσθέσει κάτι άλλο.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Σκότωσε,skotose