Σήμερα η κηδεία του Γιώργου Καστρινάκη, στον Στύλο Χανίων

13:28 22/9/2016 - Πηγή: Aixmi

Στη γενέτειρά του, στον Στύλο Χανίων, κηδεύεται σήμερα ο δημοσιογράφος και πολιτικός Γιώργος Καστρινάκης, ο οποίος πέθανε χθες σε ηλικία 60 ετών. Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ ανακοινώνει ότι η νεκρώσιμη ακολουθία θα ψαλεί, στις 4 το απόγευμα, από τον Ι.Ν. Αγίου Ιωάννου Θεολόγου, στον Στύλο Αποκορώνου Χανίων.

Ο ΣΥΡΙΖΑ για την απώλεια του Γιώργου Καστρινάκη

Τη βαθιά του θλίψη

για την απώλεια του δημοσιογράφου και πολιτικού Γιώργου Καστρινάκη εκφράζει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Υπογραμμίζει ότι ο Γιώργος Καστρινάκης, πρόεδρος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Νεφροπαθών, υπήρξε πρωτοπόρος αγωνιστής του κινήματος για τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής των νεφροπαθών αλλά και συνολικά των ατόμων με αναπηρίες.

Ο Γιώργος Καστρινάκης δυναμικός επίσης συντάκτης του αθλητικού ρεπορτάζ αλλά και συνδικαλιστής, αποτέλεσε πρότυπο μαχητή της ζωής, που υπεράσπισε, με το παράδειγμά του, το δικαίωμα όλων των πολιτών στις ίσες ευκαιρίες, προσθέτει και εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

Δήλωση της περιφερειάρχη Ρένας Δούρου για τον θάνατο του Γιώργου Καστρινάκη

«Ο Γιώργος Καστρινάκης θα λείψει από το Περιφερειακό Συμβούλιο, από την Περιφέρεια Αττικής. Θα λείψει το ήθος του, η πραότητά του, η ευγένειά του», τονίζει, σε δήλωσή της για τον θάνατο του Γιώργου Καστρινάκη, η περιφερειάρχης, Ρένας Δούρου.

«Θα λείψει το πάθος του και ο δυναμισμός του. Θα λείψουν οι γνώσεις του» συμπληρώνει, υπογραμμίζοντας ότι «θα μείνουν όμως χαραγμένοι για πάντα στη μνήμη μας οι αγώνες του και το έργο που αφήνει πίσω του ως παρακαταθήκη στην Περιφέρεια Αττικής»

Keywords
Τυχαία Θέματα