Ανατροπή στην υπόθεση του φοιτητή που βρέθηκε νεκρός στην Κάλυμνο

19:37 27/11/2017 - Πηγή: Aixmi

Και το ενδεχόμενο του δυστυχήματος εξετάζουν τώρα οι αξιωματικοί του τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής, που ερευνούν στην Κάλυμνο τα αίτια θανάτου του 20χρονου φοιτητή Νίκου Χατζηπαύλου, χωρίς προς το παρόν να αποκλείσουν την πιθανότητα της δολοφονίας.

Οι αρχές δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο ο θάνατός του να επήλθε από πτώση. Το σημείο όπου εντοπίστηκε, εβρίσκεται ένας γνωστός βράχος αναρρίχησης από τους λάτρεις του συγκεκριμένου αθλήματος, και ο ίδιος φαίνεται να είχε κάνει τη διαδρομή.

Αυτός είναι και ο προβληματισμός των αστυνομικών, καθώς το συγκεκριμένο

σημείο φαίνεται να είχε ερευνηθεί από τις 19 Νοεμβρίου όταν και χάθηκαν τα ίχνη του, χωρίς αποτέλεσμα, εκτός και αν η έρευνα δεν ήταν λεπτομερής.

Σε απόσταση 20 μέτρων βρέθηκε η μπλούζα και το ένα παπούτσι του. Πάντως, οι αστυνομικοί δεν αποκλείουν να έσπρωξε κάποιος στον γκρεμό τον άτυχο νεαρό, επειδή εκείνος έγινε αυτόπτης μάρτυρας κάποιας παράνομης δοσοληψίας.

Το πόρισμα του ιατροδικαστή θα δείξει αν τα τραύματά του είναι συμβατά από πτώση ή από ανθρώπινη ενέργεια.

The post Ανατροπή στην υπόθεση του φοιτητή που βρέθηκε νεκρός στην Κάλυμνο appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα