Σαμαράς: Μόνη λύση οι εκλογές και ο Μητσοτάκης είναι έτοιμος

09:03 5/2/2017 - Πηγή: Aixmi

Σφοδρή κριτική στη διακυβέρνηση Τσίπρα ασκεί με συνέντευξη του στην Καθημερινή της Κυριακής» ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.

Χαρακτηρίζει την άμεση προσφυγή στις κάλπες «μονή λύση», τονίζοντας πως χρειάζεται να αντιστραφεί η πολιτική των τελευταίων δύο ετών σε όλα τα μέτωπα και να υπάρξει στροφή προς τις μεταρρυθμίσεις και τις αποκρατικοποιήσεις.

Ο κ. Σαμαράς

εκτιμά πως η παρούσα Βουλή δεν μπορεί να δώσει λύση μέσω ενός ευρύτερου κυβερνητικού σχήματος, κι ότι η κυβέρνηση που θα φέρει την απαιτούμενη αλλαγή μπορεί να προκύψει μόνο από προσφυγή στη λαϊκή βούληση.

Εκτιμά πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι «έτοιμος» για εκλογές, σημειώνοντας μάλιστα πως δεν είναι η πλευρά της ΝΔ που πιέζει για πρόωρη προσφυγή στις κάλπες, αλλά η ίδια η «πραγματικότητα» που πιέζει προς αυτή την κατεύθυνση.

«Η κοινωνία βρίσκεται σε απόγνωση», υπογραμμίζει, προσθέτοντας πως η ΝΔ έχει σταθερά διψήφιο προβάδισμα στις δημοσκοπήσεις ενώ ο Αλέξης Τσίπρας – παρότι είναι στην εξουσία – χάνει συνεχώς στην καταλληλότητα για την πρωθυπουργία.

Keywords
Τυχαία Θέματα