Σάλος με τον Μόρισεϊ – Στήριξε Σπέισι και Γουαϊνστάιν

10:54 23/11/2017 - Πηγή: Aixmi

Στο πλευρό του Κέβιν Σπέισι και του Χάρβεϊ Γουαϊνστάιν στάθηκε ο Μόρισεϊ ξεσηκώνοντας σάλο αντιδράσεων με τις δηλώσεις του που επέρριψε ευθύνες κυρίως στα θύματα και όχι στους θύτες της σεξουαλικής κακοποίησης.

Σε συνέντευξή του στο Spiegel ο πρώην frontman των The Smiths σημείωσε κυνικά: «Απ’ όσο γνωρίζω ο Σπέισι ήταν στην κρεβατοκάμαρα με ένα αγόρι 14 ετών. Εκείνος ήταν 26 και το αγόρι 14. Κάποιος αναρωτιέται πού βρίσκονταν οι γονείς του αγοριού. Κάποιος αναρωτιέται άραγε το αγόρι δεν γνώριζε τ ι θα συμβεί; Δεν ξέρω για εσάς, αλλά εγώ στα νιάτα μου δεν μπλέχτηκα σε τέτοιες καταστάσεις. Όταν βρίσκεσαι στην κρεβατοκάμαρα κάποιου πρέπει να ξέρεις πού θα οδηγήσει αυτό. Εμένα δεν μου ακούγεται και πολύ αξιόπιστο. Μου φαίνεται ότι επιτίθενται στον Σπέισι χωρίς λόγο» εγείροντας ζήτημα αξιοπιστίας για την καταγγελία του Αντονι Ραπ.

Αναφερόμενος στις καταγγελίες εναντίον του Χάρβεϊ Γουαϊνστάιν είπε πως κάποιοι απογοητεύτηκαν που δεν τους δόθηκε μεγαλύτερος ρόλος!

The post Σάλος με τον Μόρισεϊ – Στήριξε Σπέισι και Γουαϊνστάιν appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα