Σαμπάνια και BMW «χάρισε» ο Πούτιν στους Ολυμπιονίκες της Ρωσίας (ΕΙΚΟΝΕΣ)

21:11 27/8/2016 - Πηγή: Aixmi

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν τίμησε τους Ολυμπιονίκες της χώρας του που ταξίδεψαν στο Ρίο ντε Τζανέιρο, και έφεραν τη Ρωσία στην τέταρτη θέση στον πίνακα μεταλλίων με 56 μετάλλια (19 χρυσά, 18 αργυρά και 19 χάλκινα), και τους έδωσε ως δώρο από μια BMW στον καθένα.

«Παρά το γεγονός ότι θα έπρεπε να υποβληθείτε σε δοκιμασία, δείξατε μια μεγάλη ικανότητα για να πολεμήσετε για την θέση της Ρωσίας στον κόσμο

του αθλητισμού» δήλωσε ο Πούτιν κατά τη διάρκεια της επίσημης τελετής στο Κρεμλίνο.

Ο Πούτιν απένειμε το μετάλλιο του «Τάγματος της Τιμής» στους ολυμπιονίκες στην ενόργανη γυμναστική, ελληνορωμαϊκή πάλη, ξιφασκία και συγχρονισμένη κολύμβηση.

«Τις παραμονές των Αγώνων, είχε αποκλειστεί το ένα τρίτο των μελών της ομάδας. Μας στέρησαν την συμμετοχή εκεί που παραδοσιακά η Ρωσία ήταν φαβορί. Ωστόσο, δεν παραιτηθήκαμε, προσπαθήσαμε και κερδίσαμε» πρόσθεσε.

Οι κάτοχοι των ασημένιων και χάλκινων μεταλλίων παρέλαβαν από τον Υπουργό Αθλητισμού Βιτάλι Μούτκο, το μετάλλιο του «Τάγματος της Αξίας» της πρώτης και δεύτερης κατηγορίας, αντίστοιχα.

Στη συνέχεια, ο Πούτιν προσέφερε σαμπάνια στους αθλητές, οι οποίοι με τη σειρά τους του χάρισαν μία Ολυμπιακή δάδα.

Επιπλέον, οι νικητές θα λάβουν χρήματα και πήραν ένα αυτοκίνητο ως δώρο: ένα λευκό BMW X6 στολισμένο με Ολυμπιακά σύμβολα.

Keywords
Τυχαία Θέματα