Ρούλα Κορομηλά: Το βίντεο της με μπικίνι και ο αυτοσαρκασμός της «ρίχνουν» το Ιnstagram

21:43 21/7/2017 - Πηγή: Aixmi

Το απίστευτο χιούμορ που διαθέτει η αγαπημένη παρουσιάστρια Ρούλα Κορομηλά είναι γνωστό, Τώρα το επιστράτευσε και σε μια ανάρτηση που έκανε στον λογαριασμό της στο Instagram ενώ βρίσκεται διακοπές.

Η παρουσιάστρια πόζαρε με το μπικίνι της πάνω σε ένα φουσκωτό στρώμα στην πισίνα της και αυτοσαρκάζοντας τα κιλά της έγραψε ως λεζάντα:

«Κορίτσια μην αρχίσετε σχόλια. Εξομολογούμαι. Μισή ώρα ρουφιέμαι κ πήγα να σκάσω. έπρεπε να συρρικνωθώ (!) για να χωρέσει το δελφίνι.. στο πλάνο αλλά κ γ να σας εντυπωσιάσω με τις επιδόσεις μου στην επεξεργασία εικόνας …όποια θέλει να βγει μοντέλο εδώ το καλό χέρι … αφιλοκερδώς . Εννοείται …σας φιλώ …αγαπάμε τον εαυτό μας , όπως κ να είναι . Και αυτοσαρκαζόμαστε επίσης».

Κορίτσια ; μν αρχίσετε σχόλια . εξομολογούμαι ! μισή ώρα ρουφιεμαι κ πήγα να σκάσω επρεπε να συρρικνωθω (!) για να χωρέσει το δελφίνι στο πλάνο αλλα κ γ να σας εντυπωσιάσω με τις επιδόσεις μου στην επεξεργασία εικόνας .οποια θέλει να βγει μοντέλο , εδώ το καλο χέρι … αφιλοκερδώς . σας φιλώ . αγαπάμε τον εαυτό μας , οπως ειναι . A! Κ αυτοσαρκαζομαστε Επιςης !

A post shared by Roula Koromila (@roulakoromila) on Jul 20, 2017 at 6:25am PDT

Keywords
Τυχαία Θέματα