Ρονάλντο: Φεύγω, γιατί μου φέρονται σαν να είμαι εγκληματίας…

18:11 19/6/2017 - Πηγή: Aixmi

O Ζινεντίν Ζιντάν τηλεφώνησε στον Κριστιάνο Ρονάλντο και προσπάθησε να καταλάβει τους λόγους για τους οποίους θέλει να φύγει από τη Ρεάλ, τη στιγμή που κατέκτησε με τη φανέλα της το τρίτο Champions League και ένα ακόμη πρωτάθλημα Ισπανίας.

Όπως γράφει η ισπανική εφημερίδα «Sport», επικαλούμενη το ραδιόφωνο «Cadena Cope», ο Πορτογάλος σούπερ σταρ είναι πολύ πικραμένος -ειδικά από τη στάση των ισπανικών ΜΜΕ.

«Φεύγω,

γιατί μου φέρονται σαν να είμαι εγκληματίας», φέρεται να είπε στον προπονητή του.

Ήδη έχουν εμφανιστεί στο προσκήνιο και οι πρώτες ομάδες που εκδηλώνουν ενδιαφέρον για την απόκτησή του. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, είναι η μια και η Παρί Σεν Ζερμέν η άλλη.

Τι θα συμβεί, όμως, για τη Ρεάλ αν φύγει ο Ρονάλντο; Οι ειδικοί υποστηρίζουν ότι θα υποστεί μεγάλη ζημιά. Και αγωνιστικά και οικονομικά. Διότι μπορεί να βάλει στα ταμεία της ακόμη και 150 εκατ ευρώ από την πώλησή του, ωστόσο ο CR7 είναι ο κορυφαίος πρεσβευτής της σε ολόκληρο τον κόσμο και βοηθά να γίνεται γνωστό παντού το εμπορικό της σήμα. Είναι χαρακτηριστικό το πόσο μεγάλη σημασία αποδίδουν οι χορηγοί στην παρουσία του στην ομάδα.

Έχει πάνω από 300 εκατομμύρια θαυμαστές στα κοινωνικά δίκτυα. Στο Facebook έχει περισσότερους από 121.500.000 ακολούθους, ενώ η Ρεάλ 104.000.000. Στο Instagram έχει πάνω από 105 εκατομμύρια, την ώρα που η Ρεάλ έχει μόνο 50.000.000.

Keywords
Τυχαία Θέματα