Ρομά πέθανε σε Τμήμα-Φίλοι του τραυμάτισαν αστυνομικούς

21:32 13/12/2017 - Πηγή: Aixmi

Ένταση και επεισόδια σημειώθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα Φυλής όταν συγκεντρώθηκαν Ρομά που διαμαρτύρονταν για τον θάνατο 62χρονου Ρομά.
Ο 62χρονος Ρομά συνελήφθη την Τρίτη για κλοπές και οδηγήθηκε στο τμήμα. Εκεί σήμερα αισθάνθηκε αδιαθεσία, και λίγη ώρα αργότερα πέθανε.

Μόλις το έμαθαν οι υπόλοιποι Ρομά της περιοχής, συγκεντρώθηκαν έξω από το τμήμα και άρχισαν να φωνάζουν και να διαμαρτύρονται, κατηγορώντας τους αστυνομικούς για τον

θάνατό του, μη πιστεύοντας ότι οφείλεται σε παθολογικά αίτια.

Ο πρόεδρος των Ειδικών Φρουρών Βασίλης Ντούμας μιλώντας στην εκπομπή «Live News» στο κανάλι «Ε» και το Νίκο Ευαγγελάτο, είπε ότι οι Ρομά κρατούσαν καδρόνια και πέτρες, και ήταν οργανωμένοι αλλά και αποφασισμένοι να προκαλέσουν επεισόδια.
Αμέσως άρχισαν να χτυπούν με τα καδρόνια ότι έβρισκαν μπροστά τους και να πετούν πέτρες στα τζάμια, με αποτέλεσμα σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, από τα επεισόδια να τραυματιστούν 9 αστυνομικοί.

The post Ρομά πέθανε σε Τμήμα-Φίλοι του τραυμάτισαν αστυνομικούς appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα