Ρεπουμπλικανός γερουσιαστής: Θέλημα Θεού ο βιασμός και η αιμομιξία (BINTEO)

13:54 27/3/2017 - Πηγή: Aixmi

Σόκαρε με τις απόψεις του ο Ρεπουμπλικανός γερουσιαστής της Οκλαχόμα, Τζορτζ Φοτ που υποστήριξε πως ο βιασμός και η αιμομιξία είναι θέλημα Θεού: «Μπορεί ο βιασμός ή η αιμομιξία να μην είναι το καλύτερο που μπορεί να συμβεί αλλά ακόμη και στις χειρότερες περιπτώσεις, υπάρχει ομορφιά στις στάχτες» τόνισε στη Βουλή των Αντιπροσώπων απαντώντας σε συναδέλφους του κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου κατά της άμβλωσης που δεν επιτρέπει την έκτρωση ακόμη και λόγω γενετικών ανωμαλιών.

Ερωτώμενος αν θεωρεί πως βιασμός και αιμομιξία είναι θέλημα Θεού, απάντησε πως υπάρχουν αρκετά βιβλικά παραδείγματα όπου έχουν συμβεί αυτά. «Ο Κύριος χρησιμοποιεί όλες τις συνθήκες» τόνισε θεωρώντας πως οι ερωτήσεις είναι άσχετες με το νομοσχέδιό του.

«Ο Θεός εμπλέκεται σε κάθε δραστηριότητα του ανθρώπου»επεσήμανε και μετά εξέδωσε και γραπτή ανακοίνωση: «Η ζωή ασχέτως με το πώς συλλαμβάνεται, είναι πολύτιμη και πρέπει να προστατευθεί«, υπογράμμισε. «Ας το ξεκαθαρίσω. Ο Θεός ποτέ δεν εγκρίνει βιασμό ή αιμομιξία. Ωστόσο και στις χειρότερες συνθήκες Ο Θεός μπορεί να βρει ομορφιά στις στάχτες«.

Keywords
Τυχαία Θέματα