Πυρ Κυριάκου για Σύριζα: Εκτός ευρώ και ο Λαφαζάνης στο νέο χιλιάρικο…

12:54 19/10/2014 - Πηγή: Aixmi

Πολύ επιθετικός απέναντι στον Σύριζα είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης, υποστηρίζοντας ότι αν κερδίσει τις εκλογές και κάνει όσα λέει, τότε θα κλείσουν οι διεθνείς αγορές για τη χρηματοδότηση της χώρας, και ο Αλέξης Τσίπρας είτε θα ικετεύει για νέο δάνειο και σκληρότερο Μνημόνιο, είτε θα οδηγήσει την Ελλάδα

ξανά στη δραχμή.

Πρόσθεσε δε, ειρωνευόμενος τον Παναγιώτη Λαφαζάνη που ουσιαστικά αντιτίθεται στην παραμονή μας στο ευρώ, ότι «το νέο χιλιάρικο ίσως κοσμεί το πρόσωπο του Λαφαζάνη».

Μιλώντας στον «Τύπο της Κυριακής» ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης είπε ότι οι διεθνείς αγορές είναι ακόμη καχύποπτες και πολύ ευαίσθητες στην παραμικρή αλλαγή πολιτικών και οικονομικών δεδομένων.

«Τι θα γίνει αν ο Σύριζα γίνει κυβέρνηση και έρθουν στα πράγματα όσοι φαντασιώνονται διαγραφές χρέους και άλλες τέτοιες ανοησίες;» αναρωτήθηκε.

«Πώς θα χρηματοδοτηθεί η χώρα αν κλείσουν οι αγορές; Δύο επιλογές υπάρχουν. Είτε η χώρα θα αποταθεί ικέτις στους πιστωτές της για ένα ακόμα σκληρότερο Μνημόνιο είτε θα επιστρέψει στη δραχμή προς μεγάλη ικανοποίηση του κ. Λαφαζάνη, το προφίλ του οποίου ενδεχομένως να κοσμεί το νέο χιλιάρικο»…

Keywords
Τυχαία Θέματα