Πρωτόγνωρη δικαστική διαμάχη: Μήνυση στη Σοφία Βεργκάρα από τα κατεψυγμένα έμβρυά της

11:18 9/12/2016 - Πηγή: Aixmi

Μήνυση κατέθεσε εκ μέρους των… κατεψυγμένων εμβρύων της, δύο κοριτσιών της Έμα και της Ιζαμπέλα, ο πρώην σύντροφος της ηθοποιού Σοφία Βεργκάρα, Νικ Λόεμπ απαιτώντας η σταρ να τα γεννήσει.

Η Βεργκάρα όταν ήταν αρραβωνιασμένη με τον Λόεμπ είχε καταψύξει δύο έμβρυα ώστε μετά τον γάμο να τα γεννήσει. Μάλιστα, το ζευγάρι τους είχε δώσει και ονόματα, Ιζαμπέλα και Έμα και αυτά αναγράφονται στη μήνυση ως ενάγοντες . Ο Λόεμπ προσέφυγε στη Δικαιοσύνη καθώς επιθυμεί η σταρ

να γεννήσει τα δύο έμβρυα.

«Η Έμα και η Ιζαμπέλα ζητούν να παραδοθούν στον φυσικό τους πατέρα Λοεμπ, που προτίθεται και επιθυμεί να γεννηθούν» επισημαίνεται στο δικαστικό έγγραφο.

Πρόκειται πραγματικά για μία άκρως ασυνήθιστη προσφυγή στη Δικαιοσύνη ενώ η δικαστική μάχη ανάμεσα στους δύο πρώην συντρόφους διαρκεί εδώ και τρία χρόνια. Ο δικηγόρος της Βεργκάρα τονίζει ότι πρόκειται για διαφημιστικό κόλπο ενώ η ίδια η ηθποιός δεν έχει σχολιάσει ακόμη την είδηση.

Ο Λόεμπ και η Βεργκάρα χώρισαν το 2014 αφού είχαν υποβληθεί σε θεραπεία γονιμότητας που είχε ως αποτέλεσμα τη δημιουργία των δύο εμβρύων το 2013. Έκτοτε ο Λόεμπ έχει προσφύγει σε δικαστήρια της Καλιφόρνιας προκειμένου να του αναγνωριστεί το δικαίωμα τα έμβρυα να γεννηθούν και να αναλάβει την επιμέλεια των νεογνών.

Μετά τον χωρισμό τους, η 44χρονη Βεργκάρα παντρεύτηκε τον ηθοποιό Τζο Μανγκανιέλο.

Keywords
Τυχαία Θέματα