Προκρίθηκε στον τρίτο γύρο του αυστραλιανού Open ο Τζόκοβιτς

10:34 18/1/2018 - Πηγή: Aixmi

Oύτε η έντονη ζέστη, ούτε το πρώτο χαμένο σετ δεν εμπόδισαν τον Νόβακ Τζόκοβιτς να νικήσει τον Μονφίς και να προκριθεί στον τρίτο γύρο του open της Αυστραλίας.

Στην καυτή Rod Laver Arena όπου το θερμόμετρο άγγιζε τους 40 βαθμούς Κελσίου, ο Νόλε επικράτησε με 3-1 σετ (4-6, 6-3, 6-1, 6-3) του Γκάελ Μονφίς και προκρίθηκε στους «32» της διοργάνωσης. Εκεί θα συναντήσει το

Νο21 του ταμπλό, Άλμπερτ Ράμος μετά και τη νίκη νωρίτερα του αριστερόχειρα Ισπανού με 6-4, 6-2, 7-6 επί του Τιμ Σμίτσεκ.

Μετά την κατάκτηση του εναρκτήριου σετ, η απόδοση του Γάλλου έπεσε κατακόρυφα και επιβεβαίωσε ότι δυσκολεύεται πολύ σε τέτοιες συνθήκες. Αντίθετα, ο Τζόκοβιτς γινόταν ολοένα και καλύτερος όσο περνούσε η ώρα, εκμεταλλευόμενος και την πτώση του αντιπάλου του, με αποτέλεσμα να ολοκληρώσει τη σπουδαία ανατροπή μετά από 2 ώρες και 45 λεπτά αγώνα στο κεντρικό court.

Xαρακτηριστικό της κούρασης και των δύσκολων συνθηκών, το γεγονός ότι έγιναν 26 διπλά λάθη.

Πηγή: gazzetta.gr

The post Προκρίθηκε στον τρίτο γύρο του αυστραλιανού Open ο Τζόκοβιτς appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα