Πρίγκιπας Χάρι: Έτσι μας ανακοίνωσε ο πατέρας μου τον θάνατο της μητέρας μας (ΒΙΝΤΕΟ)

11:05 23/8/2017 - Πηγή: Aixmi

Λίγο πριν από την 20ή επέτειο θανάτου της πριγκίπισσας Νταϊάνα, το BBC προβάλλει ντοκιμαντέρ σχετικό με την αγαπημένη πριγκίπισσα του λαού.

Σ’ αυτό οι δύο γιοι της, πρίγκιπες Ουίλιαμ και Χάρι μιλούν για πρώτη φορά για τη στιγμή που πληροφορούνται τον θάνατό της. Όπως λενε ο πατέρας τους πρίγκιπας Κάρολος ανέλαβε το βαρύ καθήκον να ενημερώσει τους γιους του ότι η μητέρα τους σκοτώθηκε

σε τροχαίο στο Παρίσι.

Σε βαθιές εξομολογήσεις προχωρεί ο πρίγκιπας Χάρι που αναφέρει πώς υποχρεώθηκαν να κρύψουν το βαρύ πένθος και τη θλίψη τους υπό το βλέμμα του πλήθους σε μία κηδεία που μεταδιδόταν ζωντανά σε ολόκληρο τον πλανήτη και οι δύο γιοι της αδικοχαμένης πριγκίπισσας ήταν στο επίκεντρο. Ο Ουίλιαμ αποκαλύπτει τα τελευταία λόγια που είπε στη μητέρα του κλείνοντάς της το τηλέφωνο καθώς βιαζόταν να δει μια σειρά στην τηλεόραση αλλά και τη σκληρή απόφαση τη βασίλισσας και του διαδόχου του θρόνου πατέρα τους ο ίδιος και ο αδερφός του να συνοδεύσουν το φέρετρο της μητέρας τους. «Το μόνο που ήθελα να μείνω μόνος σ’ ένα δωμάτιο και να κλάψω» λέει ο δεύτερος στη διαδοχή του βρετανικού θρόνου.

Αναφέρονται στην απόφαση να φύγουν αμέσως για το κάστρο στο Μπαλμόραλ της Σκωτίας και αυτό όπως αποκαλύπτουν οι δύο πρίγκιπες ήταν επιθυμία των ίδιων για να θρηνήσουν ιδιαιτέρως ενώ η βασίλισσα τους έδωσε την άδειά της. Η ίδια έδωσε εντολή να καθαρίσουν το ανάκτορο του Μπαλμόραλ από εφημερίδες ή περιοδικά σχετικά με τον θάνατο της Νταϊάνα ώστε να μην προσθέτει πόνο στους εγγονούς της.

Ο 12χρονος Χάρι τραυματίστηκε συναισθηματικό τόσο πολύ από τον θάνατο της μητέρας του που ορκίστηκε ότι δεν θα ξανακλάψει δημοσίως αλλά σχεδόν ξέσπασε σε λυγμούς όταν ο Έλτον Τζον τραγούδησε στην κηδεία της Νταϊάνα. To ντοκιμαντέρ θα μεταδοθεί την Κυριακή.

Keywords
Τυχαία Θέματα