Πόλεμος ΠΑΣΟΚ – Μητσοτάκη. «Να ζητήσει συγνώμη απ’ τον Βενιζέλο»

18:33 23/7/2014 - Πηγή: Aixmi

Οι σαφείς βολές του Κυριάκου Μητσοτάκη κατά του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, για το «χαράτσι» που κόστισε στους φορολογούμενους η απόπειρά του το 2011 να επαναδιαπραγματαευθεί τα συμφωνηθέντα με την τρόικα, προκάλεσε τη σφοδρή αντίδρασή του.

Ο εκπρόσωπος του Ευάγγελου Βενιζέλου τον κάλεσε, ουσιαστικά, να ζητήσει συγνώμη για όσα είπε και τον αποκάλεσε ειρωνικά «όψιμο διαπραγματευτή».

Η

οργή για τον υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης είναι μεγάλη στο ΠΑΣΟΚ.
Του καταλογίζουν υπέρμετρη σπουδή στο θέμα της αξιολόγησης και των απολύσεων, καθώς και προσπάθειας οικοδόμησης προσωπικού εκσυγχρονιστικού προφίλ.
«Ανταγωνίζεται τον «γαλάζιο» υπουργό Εσωτερικών Αργύρη Ντινόπουλο, που προέρχεται από τη λαϊκή Δεξιά και πολιτεύεται στη Β’ Αθηνών, όπως ο ίδιος», αναφέρουν χαρακτηριστικά. «Η μάχη του είναι για τα ψηφαλάκια».

Αντίθετα, εκείνος υποστηρίζει ότι κάνει απλώς τη δουλειά του, απέναντι σε λαϊκιστές που θέλουν να παραβιαστούν τα συμφωνηθέντα με τους δανειστές. Και προσθέτει ότι τη φορά που ο Βενιζέλος, ως υπουργός Οικονομικών, είχε επιχειρήσει να ανατρέψει τη συμφωνία και να επαναδιαπραγματευθεί, η τρόικα έφυγε από την Ελλάδα και χρειάστηκε να επιβληθεί το «χαράτσι» μέσω ΔΕΗ ηια να επιστρέψει…

Keywords
Τυχαία Θέματα