Ποιος βουλευτής ντύθηκε Αη Βασίλης;

20:58 21/12/2015 - Πηγή: Aixmi

Βουλευτής ντύθηκε στα κόκκινα, φόρεσε γενειάδα, σκούφο, και με το σάκο του γεμάτο μοίρασε δώρα σε μικρά παιδιά. Ο λόγος για τον νεαρό βουλευτή Αναστάσιο Μεγαλομύστακα που ντύθηκε Αη Βασίλης. Ο 27χρονος βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων, ο οποίος στοχοποιήθηκε πριν από λίγες μέρες για την γκάφα του να παραχωρήσει το βουλευτικό του αυτοκίνητο σε φίλο του (που κατανάλωσε μεγάλη ποσότητα αλκοόλ, με αποτέλεσμα να τα κάνει γυαλιά καρφιά), δείχνει ένα άλλο πρόσωπο.

Ο Αναστάσιος Μεγαλοσμύστακας είναι συνιδιοκτήτης βρεφονηπιακού σταθμού και αυτές τις μέρες διοργάνωσε Χριστουγεννιάτικη

γιορτή για τους λιλιπούτειους μαθητές του. Ως φαίνεται δεν έχει επηρεαστεί από το δημόσιο αξίωμα το οποίο κατέχει και μπήκε στο κλίμα των ημερών. Με εξαιρετικά καλή διάθεση συμμετείχε στη γιορτή και αποφάσισε πως ο ίδιος θα είναι ο Αη Βασίλης των παιδιών του σταθμού .

Όταν πληροφορήθηκα το γεγονός θέλησα να δω το υλικό. Ξέρετε, μετά τα όσα γράφτηκαν για το τροχαίο με το βουλευτικό του αυτοκίνητο, είχα μεγάλο ενδιαφέρον να δω και αυτήν την εικόνα. Αντίκρισα, λοιπόν, έναν νεαρό άντρα, ο οποίος γούσταρε πολύ αυτό που έκανε, το διασκέδαζε με την ψυχή του και ήταν εμφανής η ικανοποίησή του για την χαρά που έδινε στα παιδιά.

Στη συνέχεια οδηγήθηκα σε πονηρούς συνειρμούς…Σκέφτηκα: Ντύθηκε άλλη φορά ή μόνο τώρα που είναι βουλευτής; Με αυτόν τον τρόπο γίνεται συμπαθής στις μανούλες αλλά και επικοινωνιακά πλασσάρεται διαφορετικά, ώστε να ξεχαστεί το προηγούμενο συμβάν. Τελικά, πληροφορήθηκα πως κάθε χρόνο μεταμφιέζεται στον αγαπημένο Άγιο των παιδιών.

Ήταν μεγάλο λάθος, κατακριτέα και αφελής η απόφαση να δανείσει το βουλευτικό αυτοκίνητο σε φίλο που ήταν σε κατάσταση μέθης. Ήταν, όμως, πολύ σωστή η απόφαση να γίνει ο Άγιος Βασίλης των μαθητών του! Παιχνίδια που σου κάνει η ζωή…ειδικά αν είσαι νέος. Από τη μία με αποφάσεις σου φαντάζεις επικίνδυνος και επιπόλαιος άνθρωπος και από την άλλη αποδεικνύεις πως είσαι κάποιος άλλος, τρυφερός, που νοιάζεσαι για το χαμόγελο και τη χαρά των άλλων. Ο βενιαμίν της Βουλής έχει τελικά ενδιαφέρον…

Keywords
Τυχαία Θέματα