Πέθανε η αγαπημένη σύζυγος του Φρανκ Σινάτρα

18:13 26/7/2017 - Πηγή: Aixmi

Η Μπάρμπαρα Σινάτρα, η τέταρτη σύζυγος του Φράνκι, έφυγε χθες, στα 90 της.

«Πέθανε ήσυχα, στο σπίτι της από φυσικά αίτια, δίπλα σε πρόσωπα του οικογενειακού κύκλου της και φίλους» δήλωσε o John Thoresen, διευθυντής του παιδικού Ιδρύματος της Μπάρμπαρα Σινάτρα. Τους τελευταίους μήνες, η υγεία της επιδεινωνόταν.

Δεν ήταν γνωστή απλά και μόνο λόγω του διάσημου συζύγου της, ήταν μια γυναίκα που επιδιδόταν έντονα σε αγαθοεργίες και, το 1986, με τη βοήθεια του Φρανκ Σινάτρα ίδρυσαν το φιλανθρωπικό ίδρυμα

«Barbara Sinatra Children’s Center Foundation» που σκοπό είχε να βοηθάει παιδιά που είχαν υποστεί ψυχολογική, σεξουαλική και σωματική κακοποίηση. Μάλιστα σχεδόν 20.000 παιδιά είχαν νοσηλευθεί στο ίδρυμα, ενώ εκατοντάδες άλλα είχαν λάβει βοήθεια μέσω διαδικτυακής ή άλλης συμβολής.

Όχι πολύ καιρό πριν, δημοσιογράφος της εφημερίδας «Desert Sun» ρώτησε τη Μπάρμπαρα γιατί ο Φράνκι θέλησε να την παντρευτεί, μετά από τρεις αποτυχημένους γάμους: με τη Μία Φάροου, την Άβα Γκάρντνερ και τη Νάνσι Μπαρμπέιτο.

Γνώρισε τον Φρανκ Σινάτρα ενώ ήταν παντρεμένη με τον δεύετρο σύζυγό της, Zeppo Marx της διάσημης ομάδας κωμικών Marx Brothers. Το ζευγάρι ήταν καλοί φίλοι και γείτονες με τον Φράνκι στο Rancho Mirage, ώσπου εγκατέλειψε τον σύζυγό της για τα μάτια του Σινάτρα το 1973. Ο Σινάτρα δεν ήθελε να την παντρευτεί μέχρι τη στιγμή που τον απείλησε πως θα τονεγκαταλείψει αν δεν το κάνει. Και έμειναν μαζί μέχρι τον θάνατο του πρινα πό 19 χρόνια.

Keywords
Τυχαία Θέματα