Πενελόπ Φιγιόν: Είναι αυθεντικά τα έγγραφα που καταθέσαμε

16:56 22/3/2017 - Πηγή: Aixmi

Οι δικηγόροι της συζύγου του Φρανσουά Φιγιόν, Πενελόπ, αμφισβητούν το δημοσίευμα της Le Monde σύμφωνα με την οποία κατασχέθηκαν πλαστά έγγραφα, στο πλαίσιο της έρευνας για την αργομισθία της, που θα λειτουργούσαν προς όφελός της.

Ο δικηγόρος της κυρίας Φιγιόν, Πιερ Κορνού-Ζαντίγ, διέψευσε αναφορές πως τα έγγραφα που κατασχέθηκαν από τις δικαστικές Αρχές τον Μάρτιο έχουν οποιαδήποτε σχέση με το σκάνδαλο της αργομισθίας της.

Άρθρο της Le Monde

ανέφερε πως τα κατασχεθέντα έγραφα από τη Γαλλική Εθνοσυνέλευση, περιλαμβανομένων και εγγράφων που περιέχουν υπολογισμένες ώρες εργασίας, μπορεί να είναι και πλαστά για να δικαιολογήσουν εκ των υστέρων τις αμοιβές της συζύγου του Φιγιόν και για να ενισχύσουν την αληθοφάνεια της προσφοράς της στο κοινοβουλευτικό έργο του συζύγου της.

Ωστόσο, ο δικηγόρος της Πενελόπ Φιγιόν αρνήθηκε αυτόν τον ισχυρισμό και σε δήλωσή του αναφέρει: «Μετά τη δημοσίευση της Le Monde σήμερα, ο Κορνού Ζαντίγ, δικηγόρος της Πενελόπ Φιγιόν, αρνείται κατηγορηματικά την πληροφορία αναφορικά με τα νέα έγγραφα που κατασχέθηκαν από το δικαστήριο σε σχέση με τη διαδικασία που αφορά στην πελάτισσά του.

Όλα τα έγγραφα, χωρίς καμία εξαίρεση, που έχουν μεταδοθεί ή κατασχεθεί από το δικαστήριο είναι επίσης αναμφισβήτητα αυθεντικά και δεν χωρεί καμία αμφιβολία επ’ αυτού«.

Keywords
Τυχαία Θέματα