Παρενέβη το ΤΑΙΠΕΔ για τις καταγγελίες Βαρβιτσιώτη για τον «κολλητό» του Τσίπρα

18:56 27/11/2015 - Πηγή: Aixmi

Το ΤΑΙΠΕΔ απάντησε στις καταγγελίες του βουλευτή της ΝΔ, Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, για το διορισμό της νέας διοίκησης του Οργανισμού Λιμένος Κέρκυρας.

Ο κ. Βαρβιτσιώτης κατήγγειλε ότι ο Ανδρέας Γουλής, παλαιός συμφοιτητής του πρωθυπουργού και ο άνθρωπος, ο οποίος τον φιλοξένησε στην Ερεικούσα το καλοκαίρι, διορίστηκε στον Οργανισμό Λιμένος Κέρκυρας.

Σε δήλωσή του, ο κ.Βαρβιτσιώτης έκανε λόγο για «ρουσφετολογικούς διορισμούς» της κυβέρνησης στον Οργανισμό

Λιμένος Κέρκυρας και διερωτήθηκε «μήπως o κ.Τσίπρας ανταποδίδει την προσωπική του φιλοξενία με… διορισμό, παραβλέποντας, για ακόμη μία φορά, το δημόσιο συμφέρον;».

Το Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου, με ανακοίνωση του ξεκαθάρισε ότι «ακολούθησε όλες τις νόμιμες και τυπικές διαδικασίες για τον τρόπο αξιολόγησης και διορισμού μελών στα διοικητικά συμβούλια των εταιρειών, των οποίων οι μετοχές ή τα δικαιώματα ψήφου επ” αυτών ανήκουν στο Ταμείο».

Μετά την απάντηση του ΤΑΙΠΕΔ, ο κ.Βαρβιτσιώτης επανήλθε στο θέμα μέσω Twitter. «Ρώτησα τον Πρωθυπουργό αν ανταπέδωσε τη φιλοξενία του φίλου του με διορισμό. Αντ” αυτού,μου απάντησε το ΤΑΙΠΕΔ», έγραψε με νόημα ο βουλευτής της ΝΔ.

Keywords
Τυχαία Θέματα