Παραλύει η χώρα από την απεργία ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ

08:33 14/12/2017 - Πηγή: Aixmi

Σε απεργιακό κλοιό βρισκεται η χώρα σήμερα 14 Δεκεμβρίου στην οποία συμμετέχουν οι νοσοκομειακοί γιατροί και οι γιατροί των κέντρων υγείας, οι δάσκαλοι (ΔΟΕ), οι καθηγητές (ΟΛΜΕ) και οι εργαζόμενοι στην τοπική αυτοδιοίκηση (ΠΟΕ ΟΤΑ).

Επίσης, η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία έχει αποφασίσει να συμμετάσχει στην 24ωρη απεργία της ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ, ετσι τα πλοία δένουν κάβους για αύριο.

Προβλήματα θα υπάρξουν και με τις

συγκοινωνίες, καθώς οι συρμοί του μετρό θα κινηθούν από τις 09:00 το πρωί έως τις 16:00 το απόγευμα, ενώ λεωφορεία, τρόλεϊ, τραμ και ηλεκτρικός σιδηρόδρομος θα κινηθούν από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ.

Στην απεργία συμμετέχει και η ΤΡΑΙΝΟΣΕ, ενώ επιπλέον δεν θα κινηθεί καμία αμαξοστοιχία, ούτε ο προαστιακός.

Επίσης, η Olympic Air τροποιεί 8 πτήσεις της καθώς η υπάλληλοι της ΥΠΑ έχουν εξαγγείλει τετράωρη στάση εργασίας, από τις 08:00 το πρωί έως τις 12:00 το μεσημέρι.

Στην απεργία συμμετέχουν και οι εργαζόμενοι στην ενημέρωση αντιδρώντας στα αντιλαϊκά μέτρα και τις μνημονιακές δεσμεύσεις που πλήττουν κατάφωρα το σύνολο του ελληνικού λαού και ιδιαίτερα τους εργαζομένους στον χώρο του Τύπου, όπως σημειώνεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ.

The post Παραλύει η χώρα από την απεργία ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα