Πούτιν σε Σαρκοζί: Aν μου ξαναμιλήσεις έτσι, θα τσακίσω εσένα και τη χώρα σου

21:52 30/11/2017 - Πηγή: Aixmi

Ποιος είδε τον Πούτιν και δεν τον φοβήθηκε. Ένα άγνωστο επεισόδιο ανάμεσα στον Ρώσο και το Γάλλο πρέοδρο τότε Νικολά Σαρκοζί φέρνει στην επιφάνεια ντοκιμαντέρ της γαλλικής τηλεόρασης. Το περιστατικό συνέβη το 2007. Σύμφωνα με όσα αναφέρονται στο ντοκιμαντέρ το βίντεο του οποίου κατέβηκε από το YouTube, θέλει τον Νικολά Σαρκοζί να προσπαθεί να μειώσει τον Ρώσο ομόλογό του στην κατ’ ιδίαν συνάντηση που είχαν, κατά το πρώτο ταξίδι του νεοεκλεγέντα Γάλλου Προέδρου στη Ρωσία.
Ο Σαρκοζί φέρεται να έκανε το λάθος να μιλήσει με απαξιωτικό ύφος στον Πούτιν, γεγονός που εξόργισε τον Ρώσο Πρόεδρο. «Αν ξαναμιλήσεις έτσι θα τσακίσω εσένα και την χώρα σου!», φέρεται να του απάντησε.
«Οι φραστικές προσβολές προς τον Νικολά Σαρκοζί από τον Πούτιν είναι άκρως ταπεινωτικές», δήλωσε ο δημοσιογράφος που συνόδευε τον Γάλλο πρόεδρο στο ταξίδι.
Μάλιστα, στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε την συνάντηση, ο Σαρκοζί ήταν εμφανώς σε κατάσταση σοκ, αλλά έκανε λόγο για συνάντηση σε καλό κλίμα και οι δημοσιογράφοι τότε ερμήνευσαν την… ασυνήθιστη συμπεριφορά του ως «μέθη», αν και είναι γνωστό πως ο Σαρκοζί δεν πίνει ποτέ.

The post Πούτιν σε Σαρκοζί: Aν μου ξαναμιλήσεις έτσι, θα τσακίσω εσένα και τη χώρα σου appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα