Ομολογία Φάμπρεγας 13 χρόνια μετά: Εγώ πέταξα την πίτσα στο πρόσωπο του Φέργκιουσον

14:08 4/10/2017 - Πηγή: Aixmi

Σε πάνελ ψυχαγωγικής εκπομπής, 13 χρόνια αργότερα, ο Σεσκ Φάμπρεγας παραδέχθηκε πως ήταν εκείνος που πέταξε την πίτσα στο πρόσωπο του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον έπειτα από παιχνίδι στο «Ολντ Τράφορντ».

Πίσω στις 24 Οκτώβρη του 2004, η Άρσεναλ είχε επισκεφθεί την έδρα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έχοντας σημειώσει σερί 49 αγώνων δίχως ήττα… Οι «κόκκινοι διάβολοι» έβαλαν τέλος σε αυτή την επίδοση επικρατώντας με σκορ 2-0 και ακολούθησε ένας μικρός χαμός στον διάδρομο των αποδυτηρίων, με ένα κομμάτι πίτσα

να προσγειώνεται στο πρόσωπο του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον!

Είχε ειπωθεί από τότε πως ο πιθανότερος «δράστης» ήταν ο Φάμπρεγας, παρ’ όλα αυτά, ουδείς είχε βγει μπροστά να μιλήσει με ακρίβεια για ό,τι είχε συμβεί.

Έπειτα από 13 χρόνια, ο Φάμπρεγας, στην εκπομπή «A League of their own», παραδέχθηκε πως:

«Ναι, εγώ ήμουν! Ο Μάριν Κίον είναι ψεύτης γιατί δεν είδε τίποτα και απλά έριχνε μπουνιές σε κόσμο. Άκουσα φωνές και δεν ήξερα τι συνέβαινε. Βγαίνω στον διάδρομο με ένα κομμάτι πίτσα μετά το ματς, βλέπω τον Κάμπελ, τον Φέρντιναντ, τον Κίον, όλοι συμμετείχαν σε σύρραξη. Σκεφτόμουν ότι έπρεπε να παρέμβω αλλά δεν ήξερα πως… Έτσι πέταξα την πίτσα! Συγγνώμη Σερ Άλεξ, δεν το ήθελα. Δεν είχα στόχο κάποιον, δεν το ήθελα…!».

Πηγή: gazzetta.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα