Οι δραματικές ώρες όταν η κόρη του Βγενόπουλου τον βρήκε νεκρό – «Έφυγε φτωχός»

19:48 19/3/2017 - Πηγή: Aixmi

Στο φως της δημοσιότητας ήρθαν οι δραματικές στιγμές που έζησε η κόρη του Ανδρέα Βγενόπουλου, Μελίνα, όταν τον βρήκε νεκρό, αλλά και αργότερα με τα όσα επακολούθησαν στην κόντρα με την τελευταία σύζυγο του πατέρα της .

Σύμφωνα με το sigmalive, ο 63χρονος Ανδρέας Βγενόπουλος έμενε στην Εκάλη, στην οδό Πάρνηθας, σε πολυτελέστατη οικία. Είχε δυο παιδιά,

τον Φίλιππο 22 ετών από τον πρώτο του γάμο και την 17χρονη Μελίνα, που απέκτησε από τη σχέση του με τη Βρετανίδα Τζιλ Μπεντ. Ταυτόχρονα, διατηρούσε αρκετά καλές σχέσεις με τη 18χρονη Αλεξάνδρα -κόρη της τελευταίας συζύγου του Ρίτας Σουβατζόγλου- αν και δεν την είχε αναγνωρίσει.

Σύμφωνα με τα όσα μαρτυρούν στο Πρώτο Θέμα άνθρωποι του φιλικού κύκλου του Βγενόπουλου, υπήρχε ακήρυχτος πόλεμος μεταξύ της συζύγου του Βγενόπουλου και των παιδιών του από τούς προηγούμενους γάμους του, με φόντο την περιουσία, που δεν είναι τόσο αμύθητη, όσο φαντάζονταν όλοι,

Το βράδυ που έφυγε ο Βγενόπουλος

Τον Ανδρέα Βγενόπουλο εντόπισε νεκρό στην καρέκλα του, η κόρη του Μελίνα, η οποία εκείνες τις μέρες φιλοξενείτο στο σπίτι του πατέρα της. Δεν την πήρε τηλέφωνο το βράδυ, όπως συνήθιζε, και όταν αυτή επέστρεψε από νυχτερινή έξοδο βρήκε τον βρήκε νεκρό. Αμέσως έτρεξε στην κρεβατοκάμαρα, όπου ήταν η σύζυγος του Βγενόπουλου, και στη συνέχεια ενημέρωσε τον ετεροθαλή αδελφό της Φίλιππο.

Τις επόμενες μέρες ο γιος του Φίλιππος προσπάθησε να μπει στο σπίτι του πατέρα του, αλλά δεν τα κατάφερε. Η Αλεξάνδρα – Ρίτα Σοβατζόγλου είχε αλλάξει κλειδαριές. Τότε ήταν που είπε σε αυτόν και την ετεροθαλή αδελφή του, «Τι ψάχνετε; Ό,τι και να ψάχνετε δεν θα βρείτε απολύτως τίποτα. Δεν το ξέρετε; Ο πατέρας σας πέθανε φτωχός, αφήνοντας πίσω του μόνο χρέη».

Ο Φίλιππος, ο οποίος έχει σπουδάσει ναυτιλιακά στην Αμερική, προοριζόταν από τον πατέρα του ως διάδοχος στις εταιρείες. Ο Βγενόπουλος διέθετε -σύμφωνα με το δημοσίευμα- το 50% της ναυτιλιακής Bariba την οποία προόριζε για τον Φίλιππο. Ο 22χρονος μέσω εξώδικης διαμαρτυρίας, ζητά να ενημερωθεί από την Σουβατζόγλου για τα περιουσιακά στοιχεία του πατέρα του, καθώς έχει κάθε δικαίωμα να ενημερωθεί για την περιουσία ή ακόμα και για τα χρέη του αποθανόντα πατέρα του. Στο ίδιο μήκος κύματος και η ετεροθαλής αδελφή του Μελίνα, που ζητεί επίσης ενημέρωση μέσω του δικηγόρου της.

Πηγή: sigmalive

Keywords
Τυχαία Θέματα