Οι Μπακς του Αντετοκούνμπο κέρδισαν τους Καβαλίερς του ΛεΜπρόν

16:34 20/12/2017 - Πηγή: Aixmi

Φοβερό παιχνίδι στο Μιλγουόκι με τους Μπακς του εξαιρετικού Αντετοκούνμπο να κερδίζουν του Καβαλίερς του μαγικού ΛεΜπρόν με 119-116.

Με το καλύτερο παιχνίδι ολοκληρώθηκε η σημερινή βραδιά για το ΝΒΑ. Στο Μιλγουόκι οι Μπακς του Γιάνναρου και οι Καβαλίερς του ΛεΜπρόν έδωσαν μια μοναδική παράσταση με τη νίκη να την παίρνει η ομάδα του Αντετοκούνμπο που για ακόμα μία φορά ήταν απίστευτος. Τα… ελάφια

επικράτησαν με 119-116 με τον Greek Freak να είναι ο άνθρωπος που ουσιαστικά τους οδήγησε στη νίκη, όχι μόνο με την συνολική του παρουσία, αλλά κυρίως με το κλέψιμο και καλάθι και φάουλ με το οποίο έκανε το 118-113 6 δευτερόλεπτα πριν το τέλος.

Ο αγώνας όπως αναφέραμε ήταν ένα μεγάλο ντέρμπι, το οποίο πήραν οι… πράσινοι φτάνοντας πλέον το 16-13, με τους… ιππότες να μένουν στο 23-9, χάνοντας μετά από ένα καλό σερί νικών. Και όμως το ματς στις τρεις πρώτες περιόδους μόνο ντέρμπι δεν θύμιζε, με τους Μπακς να κάνουν περίπατο και να προηγούνται και με πάνω από 20 πόντους. Στο 105-88 όμως οι Καβαλίερς έχοντας τον ΛεΜπρόν στον πάγκο έκαναν ένα εντυπωσιακό 19-0 κάνοντας το 107-105. Από εκείνο το σημείο και έως το τέλος είχαμε έναν μικρό χαμό, με το ματς να πηγαίνει στα ελάφια μετά το κλέψιμο του Αντετοκούνμπο που σην συνέχεια με καλάθι και φάουλ ουσιαστικά τελείωσε την αναμέτρηση, παρά την προσπάθεια του ΛεΜπρόν.

Ο Γιάνναρος παρότι δεν ξεκίνησε τόσο καλά ήταν και πάλι απίστευτος χάνοντας το triple double για μόλις 2 ασίστ. Συνολικά είχε 27 πόντους με 8/14 δίποντα και 11/12 βολές, κατέβασε επίσης 13 ριμπάουντ, έδωσε 8 ασίστ, έκανε 2 κλεψίματα από τα οποία το ένα έδωσε ουσιαστικά τη νίκη στην ομάδα του και έριξε και 1 τάπα. Ε τι άλλο να έκανε; Δίπλα του ο Μπλέντσο που ειχε 26 πόντους, ενώ σημαντική ήταν και η βοήθεια των Μίντλετον με 18, Μπρόγκντον με 16 και Χένσον με 15. Για τους ηττημένους ο ΛεΜπρόν ήταν Βασιλιάς πετυχαίνοντας 39 πόντους με εντυπωσιακά καλάθια. Επίσης έδωσε 7 ασίστ, έκανε 3 κλεψίματα, έριξε 2 τάπες, αλλά είχε και μόλις 1 ριμπάουντ. Δίπλα του ο Λαβ με 21, ενώ θετικός ήταν ο Ουέιντ με 14, τους οποίους πέτυχε στο σερί 19-0 της ομάδας του.

Πηγή: gazzetta.gr

The post Οι Μπακς του Αντετοκούνμπο κέρδισαν τους Καβαλίερς του ΛεΜπρόν appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα