Ο Πλεύρης στη ΝΔ – Ακολουθούν Βελόπουλος, Τζαβέλλα;

23:30 19/5/2012 - Πηγή: Aixmi

Ένα βήμα πριν από την ένταξη στη ΝΔ βρίσκεται ο πρώην βουλευτής του ΛΑΟΣ Θανάσης Πλεύρης, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι το σκέφτονται και ο ο επίσης πρώην βουλευτής Κυριάκος Βελόπουλος, καθώς και η ευρωβουλευτής Νίκη Τζαβέλλα.

Στη σύσκεψη που έγινε στα γραφεία του ΛΑΟΣ με θέμα την αυτόνομη ή μη κάθοδο του κόμματος στις εκλογές, υπήρξε μεγάλη ένταση και ανταλλαγή σκληρών εκφράσεων,

με άμεσο αποτέλεσμα την αποχώρηση του Θανάση Πλεύρη, ο οποίος υποστήριζε ενθέρμως τη συνεργασία με τη ΝΔ.
Ο Γιώργος Καρατζαφέρης επέμενε στην αυτόνομη κάθοδο και κάποια στιγμή φέρεται να είπε κοφτά στον Πλεύρη «σήκω και φύγε από δω»!

Λίγο αργότερα ο πρώην βουλευτής έκανε δηλώσεις, που δεν αφήνουν περιθώρια παρερμηνείας.
«Οι στιγμές για την Πατρίδα είναι κρίσιμες και πρέπει να αποτρέψουμε τη δημιουργία μιας κυβέρνησης Τσίπρα, αντιευρωπαϊκής, φιλικής στη λαθρομετανάστευση και ενδοτικής στα εθνικά θέματα. Το πατριωτικό μου καθήκον και η συνείδηση, μου επιβάλλουν να είμαι παρών στη προσπάθεια αναχαίτισης μιας τέτοιας κυβέρνησης, που θα οδηγήσει τη χώρα στη χρεοκοπία. Η Πατρίδα μπαίνει πάνω από τα κόμματα».

Τι εννοεί; Ένταξη στη ΝΔ, όπου περιμένουν -ήδη πριν από τις εκλογές της 6ης Μαΐου, ο Μάκης Βορίδης και ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Keywords
Τυχαία Θέματα