Ο ΠΑΟΚ «καθάρισε» τον Απόλλωνα Σμύρνης και πέρασε μπροστά

17:37 21/1/2018 - Πηγή: Aixmi

Ο Πρίγιοβιτς σκόραρε ξανά, η άμυνα κράτησε το αήττητο στην Τούμπα για ένατο ματς, και ο ΠΑΟΚ «καθάρισε» τον Απόλλωνα Σμύρνης με 3-0.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου κατέβασε την ομάδα του με 4-2-3-1 και έδωσε το σύνθημα για επιθετικό ποδόσφαιρο, που θα αποζημίωνε τους χιλιάδες φίλους της ομάδας.

Με το ίδιο σύστημα, αλλά με το βλέμμα στην άμυνα, παρέταξε και τον Απόλλωνα ο Γιώργος Παράσχος, έχοντας ως μόνο προωθημένο τον Αλμπάνη. Ωστόσο, οι παίκτες του δεν άντεξαν την πίεση των αντιπάλων τους,

που από την αρχή έψαχναν το γκολ.

Η πρώτη ευκαιρία ήρθε στο 5ο λεπτό με τον Πέλκα και τον Κάμπος να μην μπορούν από μισό μέτρο να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα. Στο 15ο λεπτό απείλησε ο Πρίγιοβιτς με κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής και 11 λεπτά αργότερα ο ίδιος έδωσε ασίστ στον Μακ που με πλασέ άνοιξε το σκορ. Στην εκπνοή του ημιχρόνου ο Πέλκας εκτέλεσε κόρνερ και ο Κονέ έβαλε αυτογκόλ, στην προσπάθεια του να απομακρύνει τη μπάλα.

Στο 56ο λεπτό ο Ναδάλες είχε δοκάρι για τον Απόλλωνα, αλλά στις καθυστερήσεις του ματς ήταν ο ΠΑΟΚ που σκόραρε ξανά με τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, μετά από ασίστ του Μάτος. Ο Σέρβος έφτασε τα 25 γκολ σε 43 εμφανίσεις του με την ασπρόμαυρη φανέλα και τα 15 μέσα στη φετινή σεζόν.

Ο ΠΑΟΚ «καθάρισε» τον Απόλλωνα Σμύρνης και πέρασε μπροστά

The post Ο ΠΑΟΚ «καθάρισε» τον Απόλλωνα Σμύρνης και πέρασε μπροστά appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα