Ο Μπέπε Γκρίλο εμφανίστηκε ως…άβαταρ!‏

11:37 3/3/2013 - Πηγή: Aixmi

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι δημοσιογράφοι όταν έφτασαν στο εξοχικό του Μπέπε Γκρίλο για να του ζητήσουν να τους αποκαλύψει ρωτήσουν ποιες θα είναι οι επόμενες πολιτικές κινήσεις του…ο κωμικός ηθοποιός και αρχηγός του Κινήματος «Πέντε Αστέρια», που αναδείχθηκε ρυθμιστής της πολιτικής ζωής της Ιταλίας εμφανίστηκε με μία αλλοπρόσαλη αμφίεση, ως άβαταρ που είχε βγει από ταινία επιστημονικής φαντασίας και δεν εβγαλε μιλιά στους εκπροσώπους του τύπου.

Ωστόσο πήρε θέση γράφοντας στο προσωπικό του blog ότι οι γερουσιαστές

του κόμματός του δεν είναι ζώα για να τους αγοράσει το κεντροαριστερό κόμμα ώστε να εξασφαλίσει κυβερνητική πλειοψηφία. Ο Γκρίλο ανέφερε ότι το Κίνημα δεν θα δώσει ψήφο εμπιστοσύνης σε καμία κυβέρνηση, αλλά θα εξετάζει κατά περίπτωση τη στήριξη ορισμένων νομοσχεδίων.

Νωρίτερα χθες , σε συνέντευξή που έδωσε στο γερμανικό περιοδικό Focus είχε αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο να στηρίξει μια κυβέρνηση της κεντροαριστεράς με την κεντροδεξιά.Συγκεκριμένα είπε:«Αν ο Μπερσάνι και ο Μπερλουσκόνι προτείνουν άμεση αλλαγή του εκλογικού νόμου, ανωτατο όριο δυο θητείες για κάθε βουλευτή και κατάργηση της κρατικής χρηματοδότησης των κομμάτων, θα ήμασταν έτοιμοι να στηρίξουμε αμέσως μια τέτοια κυβέρνησή τους. Αλλά δεν θα το κάνουν. Μπλοφάρουν για να κερδίσουν χρόνο» .

Keywords
Τυχαία Θέματα