Ο Aaron Carter αποκαλύπτει ότι είναι bisexual σε ένα συγκινητικό tweet

16:26 6/8/2017 - Πηγή: Aixmi

Μετά από τον αγώνα που έδωσε με την ανορεξία και τον εθισμό του σε ουσίες τώρα ο ηθοποιός Aaron Carter αποφάσισε να μιλήσει ανοιχτά για τη σεξουαλικότητά του.

Ο 29χρονος αδερφός του Nick Carter των Backstreet Boys, δημοσίευσε μία συγκινητική επιστολή στο Twitter, αποκαλύπτοντας ότι είναι bisexual και πως είναι κάτι που γνωρίζει από την ηλικία των 13 ετών.

«Υπάρχει κάτι που θα ήθελα να πω, που είναι σημαντικό για μένα και την ταυτότητά μου και το οποίο καθόταν σαν βάρος στο στήθος για σχεδόν τη μισή μου ζωή», έγραψε και πρόσθεσε: «Δεν νιώθω ντροπή, απλώς είναι ένα βάρος και ένα φορτίο που κουβαλούσα για μεγάλο διάστημα και θα ήθελα να το βγάλω από πάνω μου».

«Μεγάλωσα μέσα στη βιομηχανία της ψυχαγωγίας από μικρή ηλικία και όταν ήμουν 13 ετών άρχισα να βρίσκω ελκυστικά τόσο τα αγόρια όσο και τα κορίτσια», συνέχισε.

«Πέρασαν αρκετά χρόνια που το σκεφτόμουν αλλά δεν ήταν μέχρι την ηλικία των 17, έπειτα από μερικές σχέσεις με κορίτσια, που είχα την πρώτη μου εμπειρία με άντρα, με τον οποίο μεγάλωσα και δούλευα μαζί», κατέληξε.

Keywords
Τυχαία Θέματα