Νόνη Καραγιάννη: Ο Αθήνα 9.84 παίρνει μια βαθιά ανάσα

20:42 20/12/2017 - Πηγή: Aixmi

Τα πρώτα καλά νέα για τις εξελίξεις στον δημοτικό ραδιοφωνικό σταθμό της Αθήνας, τον Αθήνα 9.84 μετέφερε η διευθύντριά του Νόνη Καραγιάννη μέσω του λογαριασμού της στο Facebook.

Όπως έγραψε: Ο Αθήνα 9.84 φαίνεται να παίρνει μια πρώτη

βαθιά ανάσα απο τον οικονομικό στραγγαλισμό που του επιβλήθηκε εξαιτίας παράνομης αυθαίρετης και καταχρηστικής σε βάρος του απόφασης της ΔΟΥ Α Αθήνας. Τίποτα δεν εχει τελειώσει ακόμα, ομως έπειτα απο μια εβδομάδα μπορούμε σημερα να αναπνεύσουμε και να χαρούμε για μια πρώτη μικρή αλλά ουσιαστική νίκη μας. Ο χρόνος που μεσολάβησε απο την προηγούμενη Πέμπτη εως σημερα ηταν τεράστιος. Χρειάστηκε ολοι να υπερβούμε δυνάμεις και αντοχές. Νομίζω αντέξαμε κι αντέχουμε Μελίνα Δασκαλάκη, Μιχάλης Κυριακίδης
Υπάρχει και κατι ακόμα: ένα μεγάλο τεράστιο ευχαριστώ(προσωπικό αυτό) στο Δήμαρχο Αθηναίων κ Γιώργο Καμίνη. Λίγοι πολύ λίγοι άνθρωποι ξέρουμε τι έκανε αυτές τις ημέρες, δουλεύοντας,οπως αλλωστε το συνηθίζει πάντα, μέρα- νύχτα.

Aλλά και η πρόεδρος του σταθμού Μελίνα Δασκαλάκη έγραψε:
Η περιπέτεια του Αθήνα 984 Radio Station με τις φορολογικές αρχές φαίνεται να περνάει από την σφαίρα του απόλυτου παραλογισμού, της κρατικής παρανομίας και αυθαιρεσίας στην σφαίρα της λογικής και της νομιμότητας, που είναι αυτό που εξ αρχής ζητούσαμε από την πολιτεία. Δεν ζητήσαμε χάρη, δεν ζητήσαμε προνομιακή μεταχείριση, δεν ζητήσαμε ρουσφέτι. Είμαστε διαβασμένοι, προετοιμασμένοι και με τεκμηριωμένες τις θέσεις μας και αξιώνουμε η Διοίκηση να μην μας αντιμετωπίζει με σαδιστική αδιαφορία. Χαίρομαι που έστω και μετά την πρώτη μεγάλη ζημιά που έγινε, φαίνεται να βρίσκουμε το δίκιο μας. Υπάρχει ακόμα πολύς δρόμος -εξώδικα ή δικαστικά- μέχρι την τελική έκβαση του προβλήματος και θα τον περπατήσουμε όλον μέχρι το τέλος.
Είμαι ευγνώμων σε όλους όσοι στήριξαν τον σταθμό, φίλους, ακροατές, δημοσιογράφους, εργαζομένους, νομικούς, το Διοικητικό μας Συμβούλιο, τους Δημοτικούς Συμβούλους -όχι όλους, αλλά την συντριπτική τους πλειοψηφία-, ιδίως δε χρωστάμε όλοι πολλά στην Noni Karagianni, τον Μιχάλης Κυριακίδης και προ πάντων τον Δήμαρχο Αθηναίων Γιώργος Καμίνης.

It ain’t over ’till it’s over.

The post Νόνη Καραγιάννη: Ο Αθήνα 9.84 παίρνει μια βαθιά ανάσα appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα