Νέο σεξιστικό χτύπημα από Τραμπ: Η κόρη μου έχει ωραίο κ…ο (ΗΧΗΤΙΚΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ)

17:44 9/10/2016 - Πηγή: Aixmi

Αρκετές φορές έχει μιλήσει στη ραδιοφωνική εκπομπή του Χάουαρντ Στερν ο υποψήφιος για την προεδρία των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ και έχει ξεστομίσε ιαπίστευτα μισογυνικά σ΄χολια. Ωστόσο ο σεξισμός του δνε έχει όρια καθώς μιλά σεξιστικά ακόμη και για την κόρη του.

Ανάμεσα στα θέματα που έχει συζητήσει ο Ντόναλντ Τραμπ και τον εκθέτουν ανεπανόρθωτα είναι τα… οπίσθια της κόρης του, το σεξ με γυναίκες κατά την έμμηνο ρύση, τρίο και οι σχέσεις με γυναίκες που κλείνουν τα 35 τους χρόνια.

Αναφερόμενος στην εμφάνιση της κόρης του δεν διστάζει να μιλήσει και για το μέγεθος του στήθους της. Τον Οκτώβριο του 2006 ο Στερν σημειώνει ότι η Ιβάνκα Τραμπ είναι πολύ θελκτική και ρωτά τον πατέρα της αν έχει «βάλει στήθος». Ο Τραμπ απαντά με μεγάλη άνεση για το σώμα της κόρης του λέγοντας ότι δεν μεγάλωαε τα στήθη της. «Είναι θελκτική παντα ήταν. Είναι ψηλή γύρω σο 1,80 και ήταν και είναι απίστευτα όμορφη» απάντησε ο Τραμπ, ενώ σε συνέντεξη τον Σπετέμβριο του 2004 είχε χαρακτηρίσει την κόρη του ωραίο κ@@ο. «Η κόρη μου είναι όμορφη».

«Μεταξύ μς, η κόρη σου» λέει ο Στερν.

«Είναι όμορφη» απαντά ο Τραμπ.

«Μπορώ να το πω. Ωραίος κ@@@ς» σημειώνει ο Στερν.

«Ναιιι» προσθέτει ο Τραμπ.

Δεν διστάζει, επίσης να συζητήσει για τη σωστή ηλικία που πρέπει να έχουν οι ερωμένες το τονίζοντας ότι αφού γίνουν 35 πρέπει ένας άνδρας να της εγκαταλείπει ενώ τα 30 είναι η καλύτερη λικία.

«Στα 35 ψάχνονται!» προσθέτει ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικανών που δεν κρύβει τον μισογυνισμό του στις δεκαετίες της ζωής του.

Επίσης, το 2006 ο Χάουαρντ Στερν τον ρωτά αν θα μπορούσε να πηγαίνει στο κρεβάτι με 24χρονες. «Φυσικά!» υπερθεματίζει ο Τραμπ και σημειώνει ότι δεν θα είχε κανέναν πρόβλημα. Όσο για το αν έχει κάποοιο θέμα με την ηλικία κι αν βάζει κάποιο όριο λέει: «Δεν έχω ηλικίες – έχω ένα ηλικιακό όριο. Δνε θέλω να είμαι σαν τον γερουσιαστή Φόλεϊ, ξέρεις να πάω με 12χρονες!».

Σχετικά με τη δική του σεξουαλική ζωή, αποκαλύπτει ότι κάνει σεξ με γυναίκες που εχουν έμμηνο ρύση σε συνέντευξη του 1997. «Ε το έχω κάνει Χάουαρντ όλοι το έχουμε κάνει, σωστά;» ρώτησε αμήχανα ο Τραμπ. «Δεν σου αρέσει;» επέμεινε ο Στερν. «Ξέρεις, μερικές φορές το κάνεις κατά λάθος» είπε ο Τραμπ που δείχνει να αντιμετωπίζει τις γυναίκες σαν αντικείμενα.

Σχετικά με τις φυλετικές διακρίσεις, ο Στερν τον ρωτά αν έχει πάει με Αφροαμερικανή. «Εξαρτάται ποιος είναι ο ορισμός του μαύρου που δίνεις» απαντά κι εκπλήσσει ο Τραμπ. «Ενδιαφέρον, μ αρέσει αυτό. Το κρεβάτι του είναι ουράνιο τόξο» λέει ο Στερν. «Η σύγκρουση του ουράνιου τόξου όπως λέει ο αιδεσιμότατος Τζέσι» προσθέτει ο Τραμπ.

Ο υποψήφιος πλανητάρχης λέει ότι έχασε την παρθενιά του στα 14. «Ήταν μία νεαρή γυναίκα που ΄γραν πολύ όμορφη, το μικρό καυτό κορίτσι του σχολείου ή του δροντιστηρίου ή οτιδήποτε. Ήταν καυτή. Δεν την έχω ξαναδεί. Δεν την ξαναείδα».

Απκαλύπτει ότι ακόμη κάνει σεξ με τη σύζυγό του τη Μελάνια. Όταν ρωτήθηκε αν έχει κάνει τρίο ο Τραμπ το παραδέχεται και μάλιστα λέει ότι έχει πάει με τρεις γυναίκες που όλες μαζί ζύγιζαν 185 κιλά.

«Ε καλά μωρά είμαστε, όλοιδεν έχουμε κάνει;» ειρωνεύτηκε ο Τραμπ.

Keywords
Τυχαία Θέματα