Νέες ανακατατάξεις στα κεντρικά δελτία των 8 την Παρασκευή…

14:30 4/11/2017 - Πηγή: Aixmi

Τρεις διαφορετικές ενημερωτικές προτάσεις παρουσίασαν χθες, Παρασκευή, τα τηλεοπτικά δελτία των 8 και οι τηλεθεατές είχαν τη δυνατότητα να κάνουν καθαρές επιλογές.

Ο Αντέννα ιεράρχησε ως βασικό θέμα τη σύγκρουση Τσίπρα-Μητσοτάκη στη Βουλή για την ανομία και συνέχισε με τη αντιπαράθεσή τους για την υπόθεση των καταγγελιών εναντίον του γραμματέα της ΝΔ Λευτέρη Αυγενάκη (περίπου 10 λεπτά). Μετά πέρασε στο μέτωπο των ελληνοτουρκικών, με την πτήση τουρκικών

ελικοπτέρων πάνω από τα Ίμια, την επίσκεψη του Τούρκου αντιπροέδρου στη Θράκη και την ενόχληση της Άγκυρας για την κοινή στρατιωτική άσκηση Ελλάδας-Αιγύπτου στο Αιγαίο.

Η επίδοση του δελτίου, με τον Νίκο Χατζηνικολάου στην παρουσίαση, ήταν 17%.

Ο Σκάι επέλεξε να ξεκινήσει με τα ελληνοτουρκικά (περίπου 15 λεπτά) και στη συνέχεια πέρασε στη μάχη κορυφής στη Βουλή. Μετέδωσε και την αποστροφή Τσίπρα «δεν θα μεταδώσει ο Σκάι όσα λέω τώρα», ενώ έδωσε βάρος στην ανεξέλεγκτη δράση του Ρουβίκωνα και των κουκουλοφόρων στα Εξάρχεια.

Οι τηλεθεατές έφεραν το δελτίο του Σκάι με την Εύα Αντωνοπούλου στη δεύτερη θέση με 14%.

Το Star επέμεινε στην ειδησεογραφία, την οποία έχει επιλέξει το τελευταίο διάστημα: έμφαση στα αστυνομικά θέματα. Προέταξε (πάλι) τη δολοφονία της εφοριακού μέσα σε νεκροταφείο, συνέχισε με έναν ιδιωτικό αστυνομικό που συνέλαβε διαρρήκτρια και μετά με δυο περιπτώσεις ασέλγειας. Η πρώτη, ενός προπονητή πάλης σε 14χρονη και η δεύτερη, ενός καθηγητή σε 9χρονο.

Η επίδοση του δελτίου με τη Μάρα Ζαχαρέα ήταν 11,1%.

— Τα στοιχεία αφορούν το 45λεπτο 20.00 – 20.45.

— Και χθες, ανεξάρτητα από την ώρα μετάδοσης, πρώτο σε ποσοστά και αριθμό τηλεθεατών ήταν το δελτίο του Alpha με τον Αντώνη Σρόιτερ.

The post Νέες ανακατατάξεις στα κεντρικά δελτία των 8 την Παρασκευή… appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα