Νέα πολιτική «θύελλα» – Σύμβουλος της Άννας Μισέλ Ασημακοπούλου ο αντιπρόεδρος της ΕΕΤΤ

09:57 12/10/2017 - Πηγή: Aixmi

Νέα θύελλα ξεσηκώνει στο πολιτικό σκηνικό αποκάλυψη από την εφημερίδα «Έθνος» ότι ο αντιπρόεδρος της ΕΕΤΤ Νίκος Παπαουλάκης είναι σύμβουλος της Άννας Μισέλ Ασημακοπούλου.

Μάλιστα, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας, ο αντιπρόεδρος της ΕΕΤΤ έδωσε το «παρών» σε συνάντηση της ΝΔ με τα διοικητικά

συμβούλια των ενώσεων ιδιωτικών ραδιοσταθμών Αττικής και περιφέρειας, στα γραφεία του κόμματος στο Μοσχάτο, το μεσημέρι της Δευτέρας, 9 Οκτωβρίου.

Στη συνάντηση, η τομεάρχης Επικοινωνίας και Ψηφιακής Πολιτικής, Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου φέρεται να πρότεινε στους εκπροσώπους των ραδιοσταθμών να διατυπώσουν τις προτάσεις τους ώστε η αξιωματική αντιπολίτευση να τις αξιοποιήσει ως θέσεις της στην πρόταση νόμου που θα φέρει η κυβέρνηση.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα του «Έθνους», η συνάντηση στο Μοσχάτο ήταν σε εξέλιξη όταν στην αίθουσα πέρασε ο αντιπρόεδρος της ΕΕΤΤ, της ανεξάρτητης αρχής με εποπτικές αρμοδιότητες στο ευρύ φάσμα των τηλεπικοινωνιών και επικοινωνιών, κ. Παπαουλάκης ο οποίος πήρε θέση δίπλα στη βουλευτή της ΝΔ, σαν να επρόκειτο για σύμβουλο της, αναφέρουν πηγές.

Αργότερα, η ίδια η κυρία Ασημακοπούλου παραδέχθηκε ότι ο κ. Παπαουλάκης είναι σύμβουλός της και μάλιστα τόνισε ότι δεν τίθεται ζήτημα ασυμβίβαστου για τον αντιπρόεδρο της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων.

«Για μένα δεν τίθεται θέμα ασυμβίβαστου. Ο κ. Παπαουλάκης, μπορεί να είναι σύμβουλος της ΝΔ για θέματα ψηφιακής πολιτικής» είπε η κ. Ασημακοπούλου σε ραδιοφωνική της συνέντευξη στο 24/7 προκαλώντας την αντίδραση του υπουργού Μεταφορών και Υποδομών κ. Χρήστου Σπίρτζη που επίσης σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στο 24/7 είπε: «Έχω μείνει στήλη άλατος με τις δηλώσεις της κ. Ασημακοπούλου. Όταν εμείς μιλούσαμε για τον τρόπο λειτουργίας των ανεξάρτητων Αρχών δεχόμασταν επιθέσεις, αλλά σήμερα, η κ. Ασημακοπούλου μας δικαιώνει πλήρως«.

Αναμένεται η παρέμβαση του υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής κ. Νικου Παππά.

Keywords
Τυχαία Θέματα